• Nieuwe shirts Janssen & Partners voor MO15-1

  14 okt 2020
 • Zaterdag 10 oktober werden de shirts van Janssen & Partners aan de MO15-1 officieel uitgereikt. Nooit Gedacht is bijzonder trots dat Janssen & Partners als Bronssponsor de komende jaren Nooit Gedacht wil ondersteunen.

  Over Janssen & Partners
  Janssen & Partners biedt haar diensten aan alle organisaties, van familiebedrijf, kleine MKB'er of grote speler in de markt, aan. Zij bieden personeelsadvies voor ondernemers die open staan voor een goed HRM-beleid en daaraan uitvoering willen geven. Daarnaast bestaat de dienstverlening ook uit: mediation, arbeid juridische bijstand, organisatie advies, verzuimmanagement, coaching en loopbaanbegeleiding.

  Het mag als een cliché klinken, maar het is niet minder waar, persoonlijke betrokkenheid en hart voor de zaak zijn de drijfveren op basis waarvan zij adviseren. Daarbij staat maatwerk en advies passend bij het type bedrijf centraal.
  Uw vraag en wensen staan hierbij voorop. Door goed te luisteren en in de breedste zin mee te denken met de klant zijn ze de partner voor alle oplossingen op het gebied van personeel en organisatie.
  Voor meer informatie kijk op www.janssenenpartners.nl | HR specialisten | Juristen | Mediators.

  Janssen & Partners, hartelijk bedankt voor jullie steun.