• Nieuwe shirts Van Zantvoort Bouwbedrijf voor Nooit Gedacht 6

  19 apr 2022
 • Zondag 3 april werden de nieuwe shirts van goudsponsor Van Zantvoort Bouwbedrijf officieel uitgereikt aan Nooit Gedacht 6.

  Elk succesvol bouwproject vraagt om kennis, flexibiliteit en ervaring. De afgelopen vijfentwintig jaar heeft van Zantvoort Bouwbedrijf zich daarom gespecialiseerd in het bouwen, renoveren en verbouwen van woningen en bedrijfspanden. Hun opdrachten zijn erg divers en variëren van een uitbouw tot aan complete nieuwbouwwoningen. Hoe groot of klein uw project ook is, zij helpen u graag en begeleiden u bij elke stap van het proces. 

  Van Zantvoort Bouwbedrijf verzorgt het gehele bouwtraject – van ontwerp tot aan de oplevering. Ze regelen de juiste materialen en stemmen deze op uw situatie af. Ze werken daarbij zo precies, efficiënt en duurzaam mogelijk. Bovendien hechten zij veel waarde aan transparantie, wat betekent dat ze u tijdens elke fase van het traject zoveel mogelijk meenemen.

  Op hun website (van Zantvoort Bouwbedrijf - Home) vindt u een aantal voorbeelden van hun specialiteiten en reeds gerealiseerde projecten. De ervaring leert ons echter dat elke woning, verbouwing of renovatie om een andere en eigen benadering vraagt. Wanneer u wilt weten wat de mogelijkheden voor uw project zijn, kunt u altijd vrijblijvend contact met van Zantvoort Bouwbedrijf opnemen

  Van Zantvoort Bouwbedrijf., hartelijk bedankt voor jullie jarenlange steun.