• Nieuwe shirts voor Vrouwen 3

  11 feb 2023
 • Zaterdag 5 november werden de nieuwe shirts van goudsponsor Aannemingsbedrijf T. v.d. Haterd BV officieel uitgereikt  aan Nooit Gedacht Vrouwen 3.

   Van de Haterd : sterk in vakmanschap

  Aannemingsbedrijf T. van de Haterd BV is een echt familiebedrijf en heeft al ruim 50 jaar ervaring in het uitvoeren van projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Ze zijn een bedrijf met een rijke historie en een scala aan projecten welke na volle tevredenheid van de opdrachtgever afgerond worden.

  Op een professionele en vakkundige wijze voeren zij projecten uit. Hierbij maken ze gebruik van geavanceerde moderne machines en ervaren vaklieden. De interne lijnen houden ze kort, zodat zij in een zeer flexibele opstelling kunnen werken. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

  Sedert 2018 heeft vdHaterd.nl ook een afdeling groenvoorzieningen, waarin ze alles op het gebied van groeninrichting, speeltuinen inclusief speeltoestellen (tevens keuren) kunnen verzorgen. Hun projectleider groen is al meer dan 25 jaar actief in deze branche en heeft zeer veel kennis in huis.

   Aannemingsbedrijf T. v.d. Haterd BV, hartelijk bedankt voor jullie jarenlange steun.