• Nieuwe trainingstenues Vrouwen 1

  17 mrt 2023
 • Zondag 12 maart werden de trainingstenues van Goudsponsor Romme stukadoors- & afbouwbedrijf officieel uitgereikt aan Nooit Gedacht Vrouwen 1.


  Romme stukadoors- & afbouwbedrijf staat voor kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en flexibiliteit. Dé basis voor een goed erkend bedrijf, al sinds 1985. Vol passie en met oog voor de kleinste details werken ze ideeën uit tot een echt staaltje vakwerk. Zij zijn er voor stukadoorswerk binnen en buiten.

  Romme stukadoors en afbouwbedrijf is komo proces gecertificeerd voor buitenwerk en gevelisolatie
  Ze hebben jarenlange ervaring en expertise op het gebied van renovatie, woningbouw, utiliteit en exclusief werk. Ze werken voor particulieren en bedrijven in heel Midden en Zuid-Nederland.


  Romme stukadoors- & afbouwbedrijf is door de SBB erkend als leerbedrijf met gediplomeerde leermeesters. Ze begeleiden leerlingen op weg naar het stukadoorsvak. Het opleiden van jonge stukadoors gebeurt in nauwe samenwerking met het reguliere opleidingsbedrijf Noa Afbouw Zuid Nederland. Hier ontplooien leerlingen hun talent en passie voor het vak, en doen met succes mee aan landelijke wedstrijden.

  Iets terugdoen voor de maatschappij vindt Romme stukadoors- & afbouwbedrijf belangrijk. Daarom zijn zij zowel in de regio als landelijk betrokken bij goede doelen, sponsoring en vrijwilligerswerk zoals bij Zorgcentrum de Heegt, Nooit Gedacht en Effe noar Geffe

  Romme stukadoors- & afbouwbedrijf, hartelijk bedankt voor deze prachtige tenues en jullie jarenlange steun aan het vrouwenvoetbal van Nooit Gedacht.