• Nieuws van de sponsorcommissie

  30 aug 2020
 • De sponsorcommissie vergadert regelmatig. Ben je benieuwd wat er zoal besproken wordt in de vergadering van deze commissie lees dan snel verder. Het is de sponsorcommissie dit jaar voor het eerst in jaren gelukt om alle teams te voorzien van een pakket- of shirtsponsor. Binnenkort lopen alle teams er weer schitterend bij.

  Misschien heeft u het al gezien. Op verschillende plekken is het nieuwe logo van Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling te zien. Binnenkort loopt Nooit Gedacht 1 en de JO19-1 in gehele nieuwe tenues met het nieuwe logo.

  Ook is Nooit Gedacht zeer verheugd dat zij Hanex als goudsponsor mag verwelkomen. De JO17-1 loopt binnenkort in nieuwe shirts van Hanex.

  Verder gaan Janssen & Partners (MO15-1) en J. van den Hurk Grondwerk en Bestrating (JO7-3/4) Nooit Gedacht ondersteunen als bronssponsor.

  En hebben we een aantal nieuwe bordsponsors:

  • P. Strik Egalisering en Grondwerken
  • Steenbergen Bouwvisie bv 

  Nooit Gedacht is bijzonder blij dat ook in deze rare tijden van Corona ondernemingen ons blijven ondersteunen. Enorm bedankt hiervoor.

  De sponsormiddag, tijdens een thuiswedstrijd van Nooit Gedacht 1, wordt pas na de winterstop gehouden. In verband met de huidige corona-regels lukt het op dit moment niet om meerdere sponsors te ontvangen.

  Op dit moment zijn we ook druk bezig om extra vangnetdoek-locaties te kunnen realiseren. Hiervoor hebben we al een aantal sponsors die hierin geïnteresseerd zijn.

  Ook zijn we aan het onderzoeken of dat “kruk”sponsoring voor leden een goede optie is om onze sponsormogelijkheden uit te breiden. Heeft een andere ideeën als sponsormogelijkheden dan horen wij dit natuurlijk graag.

  Als bestuur kunnen we niet genoeg benadrukken hoe blij en trots wij zijn op onze sponsors, onze leden en onze vrijwilligers. Samen zijn wij Nooit Gedacht. Niet alleen door een sportprestatie, maar vooral door gezamenlijk en enthousiast de handen uit de mouwen te steken en Nooit Gedacht te blijven ondersteunen!