• Nieuwsflitsen

  6 dec 2022
 • Het bestuur deelt graag de volgende informatie met jullie allemaal:

  • De Jubilarissen worden, tijdens de wedstrijd tegen Margriet, op 26 maart 2023 gehuldigd in de bestuurskamer. Binnenkort krijgen de jubilarissen hiervoor een uitnodiging. 
  • Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 8 januari willen we nog even stilstaan bij het afscheid van een zestal bestuursleden. Mari, Mirjam, Niels, Rob, Ruud en Wilco hebben zich vele jaren voor Nooit Gedacht ingezet en verdienen zeker een mooi afscheid. Een grote opkomst wordt zeker gewaardeerd.
  • Binnenkort komt er een ideeënbus onder het publicatiebord in de kantine te hangen. Heb je goede ideeën om zaken bij Nooit Gedacht te verbeteren dan kun je natuurlijk altijd iemand van het bestuur aanspreken. Maar je kunt het idee ook in de ideeënbus deponeren. Als je je naam en telefoonnummer er bij zet neemt het bestuur contact met je op.
  • De trainers van de selectieteams van Nooit Gedacht hebben hun contract verlengd. Hans, Henry en Tim, Nooit Gedacht is superblij dat jullie nog een jaar doorgaan.
  • Nooit Gedacht is nog steeds op zoek naar nieuwe bestuursleden om het huidige 5-koppige bestuur te versterken. Ben jij degene met bestuurlijke kwaliteiten, vindt je Nooit Gedacht een geweldige vereniging en heb je tijd om een paar uur per week Nooit Gedacht te leiden? Dan zijn wij op zoek naar jou. Je kunt altijd één van het bestuur aanspreken voor meer informatie wat het besturen van Nooit Gedacht in houdt.
  • Het 50-jarig jubileum van onze Vrouwenafdeling binnen Nooit Gedacht is in verband met de coronaperikelen niet gevierd. In plaats hiervan willen we in 2025 het 55-jublileum groots vieren. Om er een schitterend jubileum van te maken zijn we op zoek naar dames of heren die nu of in het verleden betrokken zijn geweest bij het Damesvoetbal bij Nooit Gedacht. Heb je interesse om dit Jubileum mede te organiseren of heb je leuke ideeën of foto’s uit de oude doos meld je dan bij Tiny Heijmans (06 – 53 70 20 94 of per mail: activiteiten@nooitgedachtgeffen.nl )