• Nieuwsflitsen uit de bestuurskamer

  7 jun 2019
 • Nieuwsflitsen uit de bestuurskamer
  Het bestuur vergadert ongeveer eens per drie weken. Afgelopen maandag, 3 juni was er weer een bestuursvergadering. Ben je benieuwd naar de onderwerpen die onder andere aan bod zijn gekomen? Lees dan snel verder:

  Vergadering maandag 3 juni 2019


  1. Bekerfinale
  Op 9 juni is de bekerfinale op ons sportpark. Sv Top uit Oss en Groene Ster uit Heerlen gaan met elkaar de strijd aan om de KNVB beker. De wedstrijd start om 14.30 uur. Dank aan de vrijwilligers die zich hebben aangemeld om deze dag goed te laten verlopen. Iedereen is welkom!
  Meer informatie: Wilco Cremers

  2. 90 jarig Jubileum
  Het kan niemand zijn ontgaan. Het programma voor het jubileumweekend is bekend. Alle informatie over het jubileumweekend staat op de website. Een belangrijke oproep aan iedereen: meld je aan voor de activiteiten, zodat de commissie weet met hoeveel personen ze rekening moeten houden. We gaan er met zijn allen een mooi weekend van maken.
  Meer informatie: Tiny Heijmans

  3. Kunstgras
  Vanaf dinsdag 11 juni start de aannemer met de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van het kunstgrasveld. Volgens planning duurt de aanleg een paar maanden. De opening staat gepland voor zaterdag 7 september tijdens het jubileumweekend.
  Meer informatie: Rob van Boekel/ Mari Strik

  4. Controle lidmaatschapgegevens
  Het is belangrijk om de juiste gegevens te hebben van iedereen in ons ledenbestand. Dus bij deze de oproep om deze te controleren. Als er iets is gewijzigd in je persoonsgegevens (mailadres of bankrekeningnummer) of je wilt je lidmaatschap opzeggen, geef dit door aan het secretariaat. Let op: de deadline voor het opzeggen van je lidmaatschap moet schriftelijk en voor 15 juni 2019.
  Je kunt hiervoor een formulier downloaden via de website. Onderteken het formulier en lever het in bij het secretariaat. Dit kan op de volgende manieren:
  1) opsturen per post: Nooit Gedacht, Postbus 10, 5386 ZG Geffen,
  2) In PDF bestand per mail sturen naar: secretariaat.senioren@nooitgedachtgeffen.nl
  Meer informatie: Wilco Cremers

   

  Valt je iets op? Of heb je een idee? Laat het ons weten via mailadres: bestuurng@nooitgedachtgeffen.nl