• Nieuwsflitsen uit de bestuurskamer

  10 aug 2019
 • Nieuwsflitsen uit de bestuurskamer
  De zomerstop zit er weer op! Afgelopen woensdag, 7 augustus was er weer een bestuursvergadering. Ben je benieuwd naar de onderwerpen die onder andere aan bod zijn gekomen? Lees dan snel verder:

  Vergadering woensdag 7 augustus 2019

  1. Veldindeling trainingen en start seizoen
  Ieder jaar is het weer een grote puzzel om de ruimte op de trainingsvelden goed te verdelen over alle teams. Het is weer gelukt! De laatste puntjes worden op de i gezet en binnenkort is de indeling op de website te vinden. De trainingen van alle eerste (jeugd)elftallen start vanaf volgende week. De training van de lagere (jeugd)elftallen start in de week van 19 augustus. De (oefen) en bekerwedstrijden staan inmiddels op de website. Komende weken worden de volledige competitieprogramma’s bekend. Ook deze proberen we zo snel mogelijk op de site te plaatsen.
  Meer informatie: Toine de Kok, Rien Damen, Jeffrey van Nuland en Bart Hoeben

  2. Contributie
  Binnenkort ontvangen alle leden een mail met daarin de contributiebijdrage. De contributiebedragen innen we (het liefst) automatisch. Heb je Nooit Gedacht nog niet gemachtigd, dan lees je in die mail hoe dit werkt. Hoe het contributiebedrag is opgebouwd lees je ook in de mail of vanaf eind augustus op de website. Let op: zijn je persoonsgegevens gewijzigd, bijvoorbeeld (mail) adres, bankrekeningnummer, geef dit dan even door via het mailadres: info@nooitgedachtgeffen.nl . 
  Meer informatie: Bart Hoeben

  3. Effe noar Geffe
  Op zondag 1 september presenteert Nooit Gedacht zich tijdens Effe noar Geffe. Dit jaar is er een link met ons 90-jarig jubileum en het 50-jarig jubileum van onze hoofdsponsor Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling. Hoe dit eruit komt te zien, wordt nu verder uitgewerkt. Kom een kijkje nemen bij onze stand bij Kees de Wouw aan de Dorpstraat tijdens Effe noar Geffe op 1 september!
  Meer informatie: Tiny Heijmans

  4. Opening Kunstgras
  Tijdens het jubileumweekend, op 7 september om 13.00 uur openen we het nieuwe kunstgrasveld. Iedereen is van harte uitgenodigd om hierbij te zijn.
  Meer informatie: Tiny Heijmans

  5. Jubileumweekend
  Op 7 september vindt ’s middags het beachvolleybaltoernooi plaats. Met trots kunnen we melden dat er zich al 32 teams hebben ingeschreven. Het zou mooi zijn als we op 35 teams uitkomen. Ook voor de feestavond is veel belangstelling. Voor deze avond zijn al 400 kaarten uitgegeven.
  Meer informatie: Tiny Heijmans

  6. Jubilarissen
  Door diverse omstandigheden zijn de jubilarissen van het afgelopen seizoen nog niet gehuldigd en in het zonnetje gezet. In het komende seizoen gaan we dit tijdens de 3e thuiswedstrijd van Nooit Gedacht 1 alsnog vieren. De jubilarissen van 2018 en 2019 (tot 01-09-2019) nodigen we dan uit voor een leuke middag. Dit wordt een bijzondere middag want er zijn zelfs 2 jubilarissen die 70 jaar lid zijn. Dit is voor het eerst in de historie van Nooit Gedacht. Wie dit zijn maken we binnenkort bekend.
  Op 18 augustus is de competitie-indeling bekend en weten we de datum. Voortaan worden de jubilarissen ieder jaar gehuldigd tijdens de derde thuiswedstrijd van het seizoen.
  Meer informatie: Wilco Cremers

  7. Grote Clubactie 
  Na enkele jaren de actie "scoren voor de club" te hebben gedaan, doen we dit seizoen weer mee met de Grote Clubactie. De actie start dit jaar op 14 september. Binnenkort volgt hierover meer informatie.
  Meer informatie: Mari Strik