• Nieuwsflitsen uit de bestuurskamer

  16 mei 2020
 • Nieuwsflitsen uit de bestuurskamer
  Het bestuur vergadert ongeveer eens per drie weken. Afgelopen maandag, 11mei was er weer een bestuursvergadering. Ben je benieuwd naar de onderwerpen die onder andere aan bod zijn gekomen?
  Lees dan snel verder:

  Vergadering maandag 11 mei 2020

  Coronanieuws

  Inmiddels zijn de trainingen weer gestart. Eerst begon de jeugd en een week later was trainen ook weer mogelijk voor leden boven de 18. De start van de trainingen is goed verlopen. Iedereen hield zich netjes aan de regels. We hebben een controle gehad van de gemeente en die waren tevreden. We hopen dat we de komende weken op eenzelfde manier door kunnen trainen.
  Voor zover nu bekend blijft het sportcomplex voorlopig alleen toegankelijk voor trainingen. De kantine blijft gesloten. 

  Bijzondere activiteiten komend seizoen
  Al eerder gaven we aan dat deze coronatijd ook zorgt voor financiële onzekerheid. Niet alleen voor leden, sponsors maar ook voor onze club. Toch heeft het bestuur de intentie uitgesproken om alvast budget te reserveren voor twee bijzondere activiteiten die er komend seizoen, 2020/2021 aankomen. Aan het einde van volgend seizoen staat namelijk het driejaarlijks EindeJaarsKamp voor onze jeugd gepland. En daarnaast bestaat de vrouwenafdeling van Nooit Gedacht dan 50 jaar.

  Nieuwe indelingen
  Vanuit de TC wordt hard gewerkt aan de nieuwe teamindeling voor komend seizoen. De planning is om rond Pinksteren de nieuwe indeling klaar te hebben. Dan is de indeling ook op de website te vinden. Als de nieuwe teams bekend zijn, is het ook de bedoeling om met de nieuwe teams te gaan trainen. Wordt vervolgd.
  Meer informatie: Bart Hoeben, Toine de Kok

  Ontwikkeltraject meiden –en vouwenvoetbal
  We zijn trots op de ontwikkeling van het meiden-en damesvoetbal binnen Nooit Gedacht. Door deelname aan het KNVB meiden traject willen we de interne opleiding naar een hoger niveau brengen. Het streven voor komend seizoen is dat er bij de MO17-1 en de MO15-1 een gediplomeerd trainer voor de groep komt te staan en dat deze teams meer prestatie gericht gaan trainen en voetballen. Doelstelling is om de MO17-1 in de eerste klasse te laten instromen en de MO15-1 in de hoofdklasse. Het is een mooie stap in de verdere ontwikkeling van het meiden –en damesvoetbal.
  Meer informatie Bart Hoeben 

  Afscheid trainers
  Afgelopen week verzorgden Arno en John de laatste trainingen voor Heren 1 en 2. We kijken nog naar een gepast moment om afscheid te nemen van deze trainers. Vanaf volgende week nemen de nieuwe trainers Henri en Tim het trainingsstokje van hun voorgangers over. Arno en John vanaf deze plaats danken wij jullie hartelijk voor jullie inzet de afgelopen tijd bij onze club en wensen we jullie veel succes in jullie verdere carrière.
  Meer informatie: Toine de Kok

  Fifa20 toernooi
  Jammer om te melden maar het aangekondigde Nooit Gedacht nieuwe vrienden Fifa20 toernooi gaat niet door. Er waren helaas te weinig aanmeldingen voor.
  Meer informatie Tiny Heijmans

  Op zoek naar een assistent scheidsrechter Heren 1
  Wil jij wat betekenen voor de club en nauw betrokken zijn bij de prestaties van het eerste elftal? Dan zoeken we jou! Nooit Gedacht is vanaf het nieuwe seizoen op zoek naar een gemotiveerde assistent scheidsrechter voor ons 1e elftal. In deze functie vervul je een belangrijke rol. Je bent nauw betrokken bij de prestaties van het eerste elftal en dat maakt de functie uitdagend en interessant. Lijkt het je leuk om onderdeel uit te maken van onze 1e elftal, laat het ons dan weten.
  Meer informatie Bart Hoeben en Toine de Kok

  Verlenging erkenning Nooit Gedacht als leerbedrijf
  Nooit Gedacht is al een tijd een erkend leerbedrijf waar MBO studenten stage kunnen lopen. Afgelopen week is bekend geworden dat het Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) de erkenning verlengt voor een periode van vier jaar. Dit betekent dat Nooit Gedacht de komende jaren weer stages mag begeleiden voor enkele MBO studies. Binnenkort volgt meer informatie hierover.
  Meer informatie Bart Hoeben