• Nieuwsflitsen uit de bestuurskamer

  12 jun 2020
 • Het bestuur vergadert ongeveer eens per drie weken. Afgelopen maandag, 8 juni was er weer een bestuursvergadering. Ben je benieuwd naar de onderwerpen die onder andere aan bod zijn gekomen? Lees dan snel verder:

  Vergadering maandag 8 juni 2020

  Trainingen
  Alle teams trainen weer. Daar zijn we blij mee. De trainingen lopen door tot 11 juli, dus totdat de schoolvakanties starten. Als je als team in de zomer door wilt trainen, neem dan even contact op met Toine de Kok (seniorenteams) en/of Bart Hoeben (jeugdteams). Zij kijken dan samen met de trainers naar de mogelijkheden.

  Op zoek naar leiders/ trainers
  De nieuwe teamindeling staat op de website. Mooi dat de TC er weer in is geslaagd om de ruim 290 jeugdleden weer op een goede manier in te delen in de verschillende teams. We zoeken echter nog enkele leiders en een paar trainers. Heb jij nog een paar uur over in de week en vind je het leuk om je in te zetten als vrijwilliger. Neem dan contact op met Bart Hoeben en/of Toine de Kok.

  PSV Soccer School on Tour
  Deze zomer gaat de PSV Soccer School on tour. En mooi om te melden dat ze ook naar Geffen komen. Bij de PSV Soccer School kunnen jeugdleden van 6 – 15 jaar trainen als een echte PSV’er. PSV Soccer School staat voor sterker, beter en behendiger worden volgens de trainingsmethoden van PSV. Meer informatie hierover volgt zo snel mogelijk. Per dag zal 1 leeftijdsgroep (64 kinderen) aanbod komen. Inschrijven hiervoor kan binnenkort maar noteer alvast deze data 13, 14 en 15 augustus 2020. Nooit Gedacht leden krijgen voorrang bij het inschrijven.

  Komende toernooien en start competitie
  We volgen de berichten van de KNVB op de voet. Binnenkort verwachten we bericht van de KNVB over de start van de competitie in het nieuwe seizoen. Ook wachten we de berichten af over het al dan niet mogen organiseren van oefenwedstrijden. Als hiervoor groen licht wordt gegeven gaan de toernooien in augustus, Maasdonkcup op 15 augustus en het vrouwentoernooi op 23 augustus door!

  Proefdraaien Mariëlle
  Bestuurslid Ruud Vorstenbosch heeft aangegeven dat hij het te druk heeft om zijn kartrekkersrol voor de activiteitencommissie en zijn bestuursfunctie op een goede manier te blijven invullen. Dat vinden we jammer maar respecteren we. We hebben gezocht naar een opvolger en… de komende periode gaat Mariëlle vd Heuvel proefdraaien en kijken of dit iets is voor haar. Daar zijn we blij mee.

  Kantine open?
  De kantine van Nooit Gedacht mag nog niet open. Op dit moment wordt er gewerkt aan een plan voor de inrichting van de kantine. Dit moet we doen om er voor te zorgen dat als de kantine straks open gaat dit ook op een veilige manier kan. We streven naar het openen van de kantine vanaf begin augustus. (Meer info Niels Verbruggen)

  Verklaring omtrent gedrag
  Hierover hebben we al vaker een bericht geplaatst. Het heeft wat langer geduurd maar het lijkt er op dat binnenkort de vrijwilligers die met jeugdleden werken een bericht krijgen waarin we hen vragen om een verklaring omtrent gedrag aan te leveren. Dit aanvraagproces verloopt via Justis. Van deze organisatie ontvangen de vrijwilligers om wie het gaat ook een bericht. Graag een verzoek aan deze vrijwilligers om de daaruit voortvloeiende acties op te volgen. (Meer info Wilco Cremers)