• Nieuwsflitsen uit de bestuurskamer

  4 jul 2020
 • Het bestuur vergadert ongeveer eens per drie weken. Afgelopen maandag, 29 juni was er weer een bestuursvergadering. Ben je benieuwd naar de onderwerpen die onder andere aan bod zijn gekomen? Lees dan snel verder:

  Vergadering maandag 29 juni 2020

  Samenwerking KPJ en Tennisvereniging
  Sinds een paar weken gaan alle jeugdleden van Nooit Gedacht naast hun eigen trainingsuur aanvullend een uur tennissen of handballen. Dit is een gezamenlijk initiatief van de drie verenigingen. Ook is het mogelijk om proeflessen te volgen voor jeugd die nog geen lid is van een van de drie verenigingen. De eerste geluiden zijn positief en de samenwerking verloopt goed. (Bart Hoeben)

  Routekaart Bestuur
  De komende periode gaat het bestuur aan de slag om de route voor de komende jaren uit te stippelen. Vragen als: waar staan we over 5 jaar en wat hebben we daar voor nodig, komen hierbij aan bod. (Mari Strik)

  Een wijziging in je gegevens? Geef het door!
  Voor de nieuwe start van het seizoen is het belangrijk dat alle gegevens van alle leden kloppen. Dus: is er iets veranderd in je gegevens: (mail)adres, bankrekeningnummer geef het zo snel mogelijk door. (Wilco Cremers)

  Wijzigingen functies commissies/bestuur
  In de vorige editie van de nieuwsflitsen uit de Bestuurskamer meldden we al dat Ruud Vorstenbosch had aangegeven geen dubbele taak (Bestuur en kartrekker activiteitencommissie)meer te kunnen uitoefenen op de manier die hij voor ogen had. Ruud blijft zijn rol in het bestuur vervullen en Mariƫlle van de Heuvel wordt de kartrekker van de activiteitencommissie.

  Een zelfde constructie geldt voor kantinecommissie. Niels Verbruggen blijft zijn bestuursfunctie vervullen. Vanaf 1 augustus worden Danielle Bissels en Hanneke Kieboom de kantinebeheerders. En daar zijn we blij mee. (Mari Strik)

  Kantine open
  Vanaf 1 juli mogen de sportkantines weer open. Op dit moment werken we aan het protocol. Hoeveel zitplaatsen zijn er straks in de kantine. Wat is de slimste en veiligste route om drinken/eten te bestellen? Hoeveel desinfectiemiddel is er nodig. Alles is er op gericht om zo goed en veilig mogelijk de kantine binnenkort weer te openen.  (Niels Verbruggen)

  Geen ruimte voor racisme en/of discriminatie
  In deze tijden waarin in Nederland protesten worden gehouden tegen racisme, vindt het bestuur belangrijk hier iets over te zeggen. Want ook binnen onze vereniging komt het bewust of onbewust wel eens voor. Het bestuur keurt alle vormen van racisme en/of discriminatie af. We vinden het belangrijk dat iedereen elkaar respecteert zoals hij/zij is. In het leidersoverleg besteden we hier nog aandacht aan. (Mari Strik)