• Nieuwsflitsen uit de bestuurskamer

  26 okt 2018
 • Het bestuur vergadert eens per drie weken. Afgelopen maandag, 22 oktober (in verband met de herfstvakantie een week later dan normaal) heeft het bestuur vergadert. Ben je benieuwd naar de onderwerpen die onder andere aan bod zijn gekomen? Lees dan snel verder:

  Vergadering maandag 22 oktober 2018

  1. Walking Soccer

  We hebben het Walking Soccer een vervolg kunnen geven. De ene week op donderdag (inloop vanaf 19.15 uur) en de andere week op vrijdag (inloop vanaf 15.15 uur) komt een groep van ongeveer 10 voetbalenthousiastelingen bij elkaar om sportief bezig te zijn. Ben je 55 + en benieuwd of het iets voor jou is? Kom een keertje kijken of meedoen! Je bent van harte welkom!

  Meer informatie: Toine de Kok

  2. Clubkascampagne
  De Raboclubkascampagne heeft €970,00 opgeleverd. Iedereen hartelijk dank voor je stem!

  Meer informatie: Erwin van Erp

  3. Gele/ rode kaarten
  Vorig jaar hebben we met de selectie elftallen (Heren 1, Heren 2 en Vrouwen 1, Vrouwen 2) afgesproken dat de boetes van gele kaarten voor rekening komen van de speler zelf. Tenzij het elftal bij de eerste drie in de competitie eindigt. Gele kaarten voor praten en alle rode kaarten zijn altijd voor rekening van de spelers.  Deze regeling wordt dit jaar voortgezet. Anders dan voorheen zullen de boetes nu via automatische incasso meteen na het verkrijgen van een gele of rode kaart worden geïnd.  Mocht het team bij de eerste drie eindigen worden de ingehouden boetes aan het einde van het seizoen teruggestort.

  4. Foutieve incasso’s
  Helaas hebben we gezien dat de incasso van de contributie bij sommigen ( o.a. bij enkele leiders) niet goed is gegaan. Is dit bij jou het geval? Wees gerust, je hoeft in principe niets te doen want we corrigeren dit!

  Meer informatie: Erwin van Erp

  5. 90-jarig jubileum
  Volgend jaar, in 2019 bestaat onze vereniging 90 jaar. Dat laten we niet zomaar voorbijgaan.  Tiny Heijmans neemt hierin het voortouw.

  Meer informatie: Tiny Heijmans

  6. Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG)
  Zoals ieder ander heeft ook Nooit Gedacht zich te houden aan de nieuwe privacy wet. We hebben hiervoor twee bestanden opgesteld. In het privacy-statement lees je welke gegevens er van je geregistreerd staan bij SportLink. In het fotoprotocol lees je wat de regels zijn over het maken en publiceren van foto’s.

  Meer informatie: Wilco Cremers

  7. Kunstgras
  Als op 8 november 2018 de gemeenteraad van Oss instemt met de begroting 2019, betekent dit groen licht voor een kunstgrasveld bij onze vereniging.

  We gaan dan van start met twee werkgroepen. De ene groep houdt zich bezig met alle voorbereidingen zodat de aanleg van het veld op een goede manier verloopt. De andere groep gaat aan de slag met een plan om tegemoet te komen aan de wens van de gemeente om een vitale sportvereniging te zijn. Maatschappelijke participatie speelt hierbij een belangrijke rol. Wordt vervolgd!

  Meer informatie: Mari Strik/ Toine de Kok


  Valt je iets op? Of heb je een idee? Laat het ons weten via mailadres bestuurng@nooitgedachtgeffen.nl