• Nieuwsflitsen uit de Bestuurskamer

  11 sep 2020
 • Het bestuur vergadert ongeveer eens per drie weken. Afgelopen maandag, 7 september was er weer een bestuursvergadering. Ben je benieuwd naar de onderwerpen die onder andere aan bod zijn gekomen? Lees dan snel verder:

  Vergadering maandag 7 september 2020

  Voetbal in Coronatijd
  Ook al is het fijn dat we weer kunnen voetballen. Corona is er nog steeds en dus ook de regels waar we allemaal rekening mee moeten houden. Dat betekent dat als je corona-klachten hebt, je thuis blijft en een testafspraak maakt. Voor mensen die zich hebben laten testen geldt dat ze thuis moeten blijven tot de uitslag binnen is. 

  Kantine in Coronatijd
  Zoals inmiddels bekend gaat alles in en rondom de kantine ook anders dan dat we zijn gewend.  Zo zijn er alleen zitplaatsen toegestaan. Omdat het doordeweeks minder druk is, is het wel toegestaan om in de kantine een plekje (op een kruk) te zoeken. In het weekend is het daar te druk voor. Dan bestel je je drankje of iets te eten binnen en zoek je vervolgens op het terras een plekje. Er staan extra krukken die buiten gebruikt kunnen worden. Fijn als je mee helpt om deze ’s morgens buiten te zetten en als je naar huis gaat mee naar binnen te dragen. Ook staan er extra grote parasols op het terras zodat de terrasruimte buiten groter is. We hopen op een mooie nazomer en doen een beroep op ieders verantwoordelijkheid om zich aan de regels te houden.

  Financiën 
  We hebben nogmaals gesproken over de financiën van de vereniging. En dan met name over de begroting voor volgend jaar. Het is een puzzel maar we hebben de begroting sluitend kunnen krijgen en leggen deze voor in de Algemene Leden Vergadering op 8 december 2020.

  Grote Clubactie: Nooit Gedacht doet dit jaar weer mee met de grote Clubactie. Zaterdag 19 september 2020 start deze actie. Bij deze actie gaat 80% van de verkoopopbrengst naar de club. Meer informatie volgt.

  Rabo ClubSupport: Ook heeft Nooit Gedacht zich ingeschreven voor Rabo ClubSupport. De Rabobank stelt jaarlijks geld beschikbaar voor verenigingen en clubs. Dit jaar start de stemperiode op 5 oktober. Wil je stemmen, dan moet je wel lid zijn van de Rabobank. En is snel geregeld via: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/

  Huldigen Jubilarissen
  Dit jaar staat de huldiging van de jubilarissen gepland op zondag 18 oktober. Ook dit zal dit jaar coronaproof gebeuren. Er zijn 16 jubilarissen: één 70 jarig jubileum, 4 leden zijn 50 jaar lid, 3 leden zijn 40 jaar lid en 8 leden vieren hun 25 jarig lidmaatschap. Binnenkort ontvangen de jubilarissen een uitnodiging hiervoor.

  Eindejaarskamp  
  Eens in de drie jaar houden we een eindejaarskamp voor alle jeugdleden. Aan het einde van dit seizoen staat het eindejaarskamp op de kalender. Alle jeugdleden kijken hier altijd naar uit. We hopen dat deze keer Corona geen roet in het eten gooit en starten voorzichtig met de voorbereidingen.