• Nieuwsflitsen uit de bestuurskamer

  24 okt 2020
 • Het bestuur vergadert ongeveer eens per drie weken. Afgelopen maandag, 19 oktober was er weer een bestuursvergadering. Ben je benieuwd naar de onderwerpen die onder andere aan bod zijn gekomen? Lees dan snel verder:

  Vergadering maandag 19 oktober 2020

  Corona
  Jammer genoeg is het door de aangescherpte maatregelen alleen mogelijk voor de jeugd om te trainen. We proberen onderlinge jeugdactiviteiten zoveel mogelijk (binnen de regels) te stimuleren. Zo zijn we aan het kijken of er op zaterdagen onderlinge toernooitjes kunnen worden georganiseerd. Als dit lukt horen jullie dit via de whatsapp groep van de jeugdteams. Zijn er jeugdteams die een onderlinge oefenwedstrijd willen spelen, meld dit bij Rob Wagemans.

  Helaas is het voor senioren niet mogelijk om te trainen of wedstrijden te spelen. We hopen op een spoedige verbetering zodat de regels weer soepeler worden. 

  Activiteiten
  Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is het helaas ook niet mogelijk om activiteiten in de kantine te organiseren. Het gaat dan bijvoorbeeld over het Bierpongtoernooi en het Rad van Nooit Gedacht. We hopen deze activiteiten in het voorjaar wel te kunnen organiseren. Ook het rikken is op dit moment niet mogelijk. We proberen de sinterklaas activiteit voor de jongste jeugd wel door te laten gaan.

  Consul 
  Toon van de Cruijsen is de nieuwe consul van onze vereniging. Toon is als consul formeel aangesteld door de KNVB. Een consul is verantwoordelijk voor de keuring van de bij wedstrijden.  De scheidsrechter kan overigens het standpunt van de consul niet overnemen. Keurt de consul het veld goed, dan kan de scheidsrechter het veld alsnog afkeuren. Dit valt dan buiten de verantwoordelijkheid van Nooit Gedacht. 

  Toekomst
  Afgelopen maandag zijn we gestart met het gesprek over hoe we als voetbalvereniging de toekomst zien (5 à 10 jaar). Natuurlijk is hierbij de mening van onze leden ook belangrijk. Daarom houden we dit najaar ook weer een enquête, als vervolg op de enquête van drie jaar geleden. Deze keer zal de enquête online zijn. Komende week praat het bestuur hier verder over. Wordt vervolgd.