• Nieuwsflitsen uit de bestuurskamer

  22 jan 2021
 • Het bestuur vergadert ongeveer eens per drie weken. Afgelopen maandag, 18 januari stond de eerste vergadering in het nieuwe jaar gepland. Ben je benieuwd naar de onderwerpen die onder andere aan bod zijn gekomen? Lees dan snel verder: 

  Vergadering maandag 18 januari 2021

  Jammer genoeg ligt door Corona nog steeds bijna alles stil. Alleen de jeugd mag nog trainen. In deze vergadering hebben we vooral gesproken over wat dit financieel betekent en wat het betekent voor de aanstaande activiteiten.

  Financiƫn
  We houden goed in de gaten welke financiĆ«le regelingen er zijn vanuit de overheid, gemeente en/of KNVB. Daar waar mogelijk proberen we ook aanspraak te maken op deze regelingen. Omdat het dit seizoen nog maar weinig tot echt voetballen is gekomen en het nog even de vraag is wanneer we weer mogen voetballen, denken we ook na over mogelijkheden om leden tegemoet te komen. Hier komen we nog op terug. 

  Activiteiten

  • Het Eindejaarskamp stond gepland voor dit jaar. Vanwege de huidige coronamaatregelen en de onzekerheid hoelang deze maatregelen nog gelden, wordt het kamp een jaar opgeschoven.
  • Voor de andere activiteiten geldt dat we deze weer organiseren als het mag. We proberen de activiteiten die nu niet door kunnen gaan op een later moment dit jaar alsnog te plannen.
  • We bekijken nu de mogelijkheid om een online activiteit voor de leden te organiseren.
  • Ook is het dit jaar 50 jaar geleden dat het vrouwenvoetbal bij Nooit Gedacht bestaat. Dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Maar op welke manier dit ingevuld wordt is nu nog niet bekend. Wil je meedenken over de invulling hiervan, meld je bij Tiny Heijmans of Bart Hoeben.       

  Algemene Ledenvergadering
  Al eerder hebben we de aangekondigd dat de algemene ledenvergadering die we normaal aan het einde van het jaar houden uitgesteld was naar dinsdag 16 maart. Het ziet er niet naar uit dat dit dan al kan. Daarom stellen we nog een keer uit. De nieuwe datum is dinsdag 13 april. Als dan blijkt dat bij elkaar komen nog steeds niet kan, wordt de ledenvergadering online georganiseerd. 

  Jeugdclinics
  De trainers van heren 1 en 2 hebben voor de winterstop aangeboden om enkele clinics voor jeugdteams te verzorgen. Een aantal teams heeft al deelgenomen. Dit krijgt een vervolg. Momenteel zijn we bezig om een schema te maken waarbij Henry, Tim en Theo de verschillende jeugd teams kunnen gaan trainen of ondersteunen bij reguliere trainingen.

  Evaluatiegesprekken
  Vorig jaar heeft de TC contractbesprekingen gevoerd met trainers en staf van Heren 1, 2 en Vrouwen 1 en 2. Inmiddels is een nieuwe trainer voor Vrouwen 1 gevonden. Vincent Jansen heeft zichzelf deze week voorgesteld in een nieuwsbericht op de website.

  Op dit moment vinden er (evaluatie) gesprekken plaats met de andere trainers/leiders van de senioren/jeugdteams. Zo krijgt de TC snel duidelijkheid over de stafsamenstelling voor volgend seizoen.