• Nieuwsflitsen uit de bestuurskamer

  4 jun 2021
 • Het bestuur vergadert ongeveer eens per drie weken. Afgelopen maandag, 31 mei was er weer een bestuursvergadering. Ben je benieuwd naar de onderwerpen die onder andere aan bod zijn gekomen? Lees dan snel verder:

  Vergadering maandag 31 mei 2021

  Corona
  Gelukkig versoepelen de regels steeds meer, kunnen we weer lekker voetballen en start 5 juni de RegioCup voor jeugdteams. Het ziet er naar uit dat we in juli weer activiteiten kunnen organiseren. Natuurlijk houden we in de gaten wat dan de regels zijn.

  Verlenging contract met Van Wanrooij
  Het bestuur van Nooit Gedacht is trots dat Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling het sponsorcontract voor 2 jaar heeft verlengd. Dit betekent dat Van Wanrooij de komende twee seizoenen onze hoofdsponsor blijft . En dat Nooit Gedacht 1 en de JO19-1 spelen in tenues van Van Wanrooij. Vanaf deze plaats bedanken we Van Wanrooij voor het vertrouwen in onze mooie club.

  Activiteiten
  Met het versoepelen van de coronaregels, hopen we dat dit seizoen toch een paar activiteiten kunnen organiseren. Onder voorbehoud en met de dan geldende regels staan de volgende activiteiten gepland.
  3 juli: de jaarlijkse wedstrijd tussen FC Den Bosch en Nooit Gedacht 1
  4 juli: het Snacktoernooi (een nieuw toernooi in plaats van het snerttoernooi)
  10 juli: het Ruud van Nistelrooy Pupillen Toernooi
  14 juli: inleveren materialen
  30 juli: de Biescamploop

  Kantine
  Vanaf 5 juni is er meer mogelijk in de horeca. Dat betekent dat ook de kantine (en het terras) weer, onder voorwaarden, open kan voor sporters. Publiek is helaas nog niet welkom. De komende periode is de kantine open op donderdagavond tot 22.00 uur, op zaterdagen tijdens de wedstrijden van de RegioCup.

  Op zondag is de kantine alleen open als er onderlinge oefenwedstrijden zijn. Aan de leiders van de seniorenteams het dringende verzoek om een oefenwedstrijd uiterlijk 1 week voorafgaand aan de geplande zondag te melden bij Toine de Kok of Bart Hoeben.

  Op zoek naar….
  Misschien hebben jullie het al gezien, maar we hebben enkele vacatures op verschillende plekken. Zo willen we graag ons kantinepersoneel versterken. Zoeken we een keepster voor Dames 1. En.. zoeken we trainers voor Dames 2 en voor JO19-1.
  Lijkt een van deze functies je leuk of ken je misschien iemand die dit leuk vindt, neem dan gerust contact op met een  van onderstaande personen.
  (Kantine) Hanneke Kieboom, 06- 46040548
  (Keepster Dames 1 en trainer JO19-1) Bart Hoeben,  06-51095114
  (Trainer Dames 2) Toine de Kok, 06- 51993867 of de.kokken@hotmail.com