• Nieuwsflitsen uit de bestuurskamer

  20 jul 2021
 • Het bestuur vergadert ongeveer eens per drie weken. Afgelopen woensdag 14 juli was de laatste vergadering voor de zomerperiode. Ben je benieuwd naar de onderwerpen die onder andere aan bod zijn gekomen? Lees dan snel verder:

  Vergadering woensdag 14 juli 2021

  Afspraken gebruik sportpark
  We zien regelmatig dat groepen gebruik maken van het sportpark buiten verenigingsactiviteiten om. Op zich is dit niet zo’n probleem. Maar de rommel die achter gelaten wordt wel en ook de overlast die ervaren wordt door de buurt. Dit kunnen wij niet accepteren. Dus als je gaat voetballen, zorg dan dat je na afloop alle rommel opruimt en houd het sportpark netjes.

  Eigen muziek
  Vanuit de vereniging wordt muziek verzorgd. Dit kan zijn vanuit de kantine of via een DJ. Vanaf komend seizoen staan we eigen meegebrachte boxen/ speakers niet meer toe. Dit doen we om geluidsoverlast voor de buurt zoveel mogelijk te beperken. In kleedkamers is muziek (met een normaal volumeniveau) nog wel toegestaan.  Heb je een favoriet nummer dat je graag wil horen, geef het door aan een van onze kantinemedewerkers. Ze zetten je favoriete muziek graag voor je aan.

  Vrijwilligers
  Het is mooi om te zien dat we het eind van het seizoen hebben kunnen afsluiten met een paar activiteiten. (wedstrijd FC Den Bosch, Snacktoernooi, Ruud van Nistelrooij pupillen toernooi . En de Biescamploop staat voor 30 juli op de agenda. We merken allen dat het steeds moelijker is om vrijwilligers te vinden voor welke taken dan ook. Vanuit het bestuur gaan Ruud, Tiny en Mari op korte termijn enkele mogelijkheden verkennen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan verplichte inzet van alle leden bij een of meerdere vrijwilligers taken of een verhoging van de contributie waarvan een deel terug te verdienen is als je enkele taken op je neemt. We komen hier later op terug. Wat wel duidelijk is, is dat het op deze manier niet langer kan en dat we zonder oplossingen sommige activiteiten niet meer kunnen organiseren.

  Vrouwenjubileum
  Komend seizoen bestaat het vrouwenvoetbal bij Nooit Gedacht 50 jaar. Een commissie gaat zich buigen over activiteiten die we in het kader van dit jubileum organiseren. Vanuit het bestuur sluiten Bart Hoeben en Tiny Heijmans aan.