• Nieuwsflitsen uit de bestuurskamer

  29 nov 2018
 • Nieuwsflitsen uit de bestuurskamer

  Het bestuur vergadert eens per drie weken. Afgelopen maandag, 26 november was er weer een bestuursvergadering. Ben je benieuwd naar de onderwerpen die onder andere aan bod zijn gekomen? Lees dan snel verder:

  Vergadering maandag 26 november 2018

  1. Nieuwe kandidaat-bestuursleden
  Afgelopen vergadering zijn drie kandidaat-bestuursleden aangeschoven bij de bestuursvergadering. Dit zijn Niels Verbruggen, Rob van Boekel en Ruud Vorstenbosch. Zij willen zich de komende tijd graag inzetten als bestuurslid. Uiteraard moet dit door de leden in de Algemene Ledenvergadering (ALV) worden goedgekeurd.

  2. Sponsoring

  Mooi nieuws vanuit de sponsorcommissie. Afgelopen periode zijn er nieuwe sponsors geworven. Dit betekent onder andere dat er nog 1 doek/plaats voor een nieuwe sponsor te vergeven is. De overige plekken zijn allemaal bezet. Zodra het kunstgrasveld er ligt gaan we op zoek naar nieuwe plekken.

  Meer informatie: Tiny Heijmans

  3. Nieuwe website
  Inmiddels is de nieuwe website al een tijdje online. Deze website is gekoppeld aan Sportlink. En dit heeft voor -en nadelen. Het voordeel is dat informatie centraal opgeslagen en gebruikt wordt vanuit Sportlink en dat voorkomt fouten in de gegevensverwerking. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen gegevens. Stel dat je bijvoorbeeld je gegevens hebt afgeschermd, dan zien we jouw naam ook niet terug bij de verjaardagen. Je kunt dit zelf wijzigen. We proberen jullie suggesties waar mogelijk door te voeren. Sommige suggesties zijn helaas niet uit te voeren. Dit komt door de mogelijkheden van de websitemodules.
  Meer informatie: Tiny Heijmans

  4. Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
  Het bestuur vindt het belangrijk dat vrijwilligers hun werk doen op een integere manier. In een eerdere nieuwsflits informeerden we hier al over. De documenten die nodig zijn om dit proces in gang te zetten zijn klaar om naar Justis te versturen. Justis is een organisatie die checkt of we als vereniging voldoen aan de geldende eisen. Zo is bijvoorbeeld één van de eisen waar we aan moeten voldoen het aanstellen van een vertrouwenspersoon. We voeren nu gesprekken met een mogelijke kandidaat voor deze functie Zodra meer bekend is, komen we hierop terug.
  Meer informatie: Wilco Cremers

  5. Kunstgras
  Inmiddels weten we dat de gemeenteraad heeft ingestemd met de begroting en kunnen de twee werkgroepen aan de gang!
  De ene groep houdt zich bezig met alle voorbereidingen zodat de aanleg van het veld op een goede manier verloopt. De andere groep gaat aan de slag met een plan om een vitale sportvereniging te zijn. Maatschappelijke participatie speelt hierbij een belangrijke rol.
  Meer informatie: Mari Strik/ Toine de Kok

  6. Enquêtes
  Alle enquêtes zijn verwerkt en laten het bestuur goed zien waar we ons de komende tijd op moeten richten. Tijdens de algemene ledenvergadering op 11 december laten we de resultaten zien en nog belangrijker, wat we hier mee gaan doen.
  Meer informatie: Mari Strik

  7. Bekerfinale bij Nooit Gedacht!
  In het kader van het "90-jarig jubileum" heeft het bestuur bij de KNVB een verzoek ingediend om de districtsbekerfinale bij Nooit Gedacht te organiseren. De KNVB heeft hiervoor onze accommodatie bezocht en gesproken met een afvaardiging van het bestuur. Op basis hiervan heeft de KNVB besloten om de organisatie van de bekerfinale van de mannen standaardteams toe te wijzen aan Nooit Gedacht. Op zondag 9 juni 2019 wordt deze bekerfinale bij ons gespeeld.
  Meer informatie: Wilco Cremers

  Valt je iets op? Of heb je een idee? Laat het ons weten via mailadres bestuurng@nooitgedachtgeffen.nl