• NIeuwsflitsen uit de bestuurskamer

  21 dec 2018
 • Nieuwsflitsen uit de bestuurskamer
  Het bestuur vergadert eens per drie weken. Afgelopen maandag, 17 december was de laatste bestuursvergadering van dit jaar. Deze keer voor het eerst officieel in de nieuwe samenstelling. Ben je benieuwd naar de onderwerpen die onder andere aan bod zijn gekomen? Lees dan snel verder:

  Vergadering maandag 17 december 2018

  1. Nieuwjaarsinstuif
  Het nieuwe bestuur (Rob van Boekel, Mari Strik, Ruud Vorstenbosch, Niels Verbruggen, Wilco Cremers, Bart Hoeben, Toine de Kok, Mirjam Krijnen en Tiny Heijmans) wenst alle leden het allerbeste toe voor het nieuwe jaar. We gaan er met zijn allen een heel mooi voetbaljaar van maken. Graag brengen we een toost uit op het nieuwe jaar tijdens de nieuwjaarsinstuif op 6 januari 2019 in de kantine. We hopen jullie dan allemaal te zien!

  2. 90 jarig bestaan Nooit Gedacht
  In 2019 bestaat Nooit Gedacht 90 jaar. Natuurlijk laten we dit niet ongemerkt voorbij gaan. Het tweede weekend van september zal in het teken staan van allerlei activiteiten.
  Een speciale commissie bestaande uit Tiny Heijmans, Lisa van Erp, Charlotte van Delst, Ruud van der Doelen, Ruud Vorstenbosch, Bert Duijs bereiden het programma voor.
  Wordt vervolgd!
  Meer informatie: Tiny Heijmans

  3. Website
  Heb je tips en ideeën voor verbeteringen van de website? Laat ze horen! De nieuwe website is gekoppeld aan Sportlink. Dat betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen gegevens. Wijzigt er iets in je gegevens en krijg je bijvoorbeeld een ander mailadres, vergeet dan niet om dit zelf aan te passen.
  Meer informatie: Tiny Heijmans

  4. Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
  Vorige keer meldden we al dat we gesprekken voerden met een mogelijke kandidaat voor de functie van vertrouwenspersoon. Het aanstellen van een vertrouwenspersoon is één van de eisen waar we als vereniging aan moeten voldoen. We kunnen nu melden dat we een vertrouwenspersoon hebben gevonden in de persoon van Han van Duren. Sommigen kennen Han van Duren nog wel. Hij is in het verleden voorzitter geweest van Nooit Gedacht.
  Meer informatie: Wilco Cremers

  5. Attentie vrijwilligers
  De komende week ontvangen alle vrijwilligers van Nooit Gedacht een bedankje in de vorm van een prachtige Nooit Gedacht kalender.
  We hopen dat we komend jaar weer op je steun mogen rekenen! Heb je geen kalender ontvangen, en ben je wel vrijwilliger? Laat het even weten!
  Meer informatie: Tiny Heijmans

  6. DTV op bezoek
  Aanstaande maandag, 24 december komt DTV op bezoek om Dames 1 te filmen. DTV maakt opnames van alle sporters en teams die strijden om de titel sporter/ sportteam van het jaar. Dames 1 is genomineerd voor de titel sportteam van het jaar. Op 30 januari is de bekendmaking van de winnaars.
  Meer informatie: Wilco Cremers

  7. Update gegevens jeugd onder 16
  Om de gegevens, bekend bij Nooit Gedacht, up-to-date te houden hebben leiders van jeugdteams een mail gehad met de vraag om samen met ouders c.q. spelers, de gegevens te controleren, verbeteren en/of aan te vullen. In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming is het niet mee toegestaan dat kinderen tot 16 jaar zelf aangeven of zij met naam en/of foto zichtbaar willen zijn binnen een platform. Dit geldt ook voor de instellingen in de app. Ouders/ verzorgers kunnen deze gegevens wel wijzigen
  Meer informatie: Wilco Cremers

  Valt je iets op? Of heb je een idee? Laat het ons weten via mailadres bestuurng@nooitgedachtgeffen.nl