• Nieuwsflitsen uit de bestuurskamer

  2 feb 2019

 • Het bestuur vergadert eens per drie weken. Afgelopen maandag, 28 januari was er weer een bestuursvergadering. Ben je benieuwd naar de onderwerpen die onder andere aan bod zijn gekomen? Lees dan snel verder:

  Vergadering maandag 28 januari 2019

  1. Nieuwe jassen voor de maandagmorgenploeg
  De mannen van de maandagmorgenploeg hebben nieuwe jassen gekregen. Deze jassen zijn betaald van het bedrag dat Tiny Heijmans als clubheld heeft ontvangen .
  Meer informatie: Rob van Boekel

  2. Groot onderhoud veld 3
  Vanaf mei dit jaar start het groot onderhoud aan veld 3. Dit betekent dat vanaf 1 mei dit veld niet meer bespeelbaar is. Het veld wordt compleet gerenoveerd. In het nieuwe seizoen (oktober) moet het veld weer bespeelbaar zijn.
  Meer informatie: Rob van Boekel

  3. Kunstgras
  De werkzaamheden voor de aanleg van het nieuwe kunstgrasveld starten op 10 juni, na de Bekerfinale van de KNVB. Op 7 september is de opening van kunstgrasveld, tijdens de viering van het 90-jarig bestaan. Op dit moment worden de wensen en eisen vanuit Nooit Gedacht doorgesproken met de gemeente. In overleg met de leden kunnen we onze voorkeur voor een bepaald type kunstgras aangeven. Ook biedt de gemeente Oss de mogelijkheid om sponsors van Nooit Gedacht voor bepaalde werkzaamheden als onderaannemer op te nemen in het bestek, zoals dat gebruikt zal worden voor de aanbesteding. Onze sponsors krijgen hierover ook een mail van de club.
  Meer info: Mari Strik/Toine de Kok

  4. KNVB beker
  Het draaiboek voor de organisatie van de bekerfinale amateurs KNVB district Zuid 2 voor standaard teams (1e elftallen) seizoen 2018/2019 op zondag 9 juni is binnen. Er kan dus met de organisatie van dit grootse evenement worden gestart. Ook Nooit Gedacht 1 is nog in de race voor een plek in de finale.
  Meer informatie: Wilco Cremers

  5. 90 jarig bestaan Nooit Gedacht
  De commissie die zich bezig houdt met de viering van het 90 jarig bestaan is gestart met de organisatie van diverse activiteiten. Zet het weekend van 6, 7 en 8 september vast in je agenda. Binnenkort wordt het programma bekend gemaakt!
  Meer informatie: Tiny Heijmans

  6. AED
  Het AED apparaat dat bij de kantine hangt moet vervangen worden. De stichting AED beheer Geffen stelt een nieuwe AED beschikbaar en zorgt er voor dat deze nieuwe bij de kantine komt te hangen.
  Meer informatie: Toine de Kok

  Valt je iets op? Of heb je een idee? Laat het ons weten via mailadres bestuurng@nooitgedachtgeffen.nl