• Nieuwsflitsen uit de bestuurskamer

  20 feb 2019
 • Het bestuur vergadert eens per drie weken. Afgelopen maandag, 18 februari was er weer een bestuursvergadering. Ben je benieuwd naar de onderwerpen die onder andere aan bod zijn gekomen? Lees dan snel verder:

  Vergadering maandag 18 februari 2019

  1. Ondertekening samenwerkingsovereenkomst "Vitale sportvereniging Nooit Gedacht"

  Aanstaande donderdag, 21 februari, wordt de samenwerkingsovereenkomst ondertekend door wethouder Kees van Geffen en het bestuur van Nooit Gedacht. In de overeenkomst staat dat Nooit Gedacht zich inspant om een vitale vereniging te zijn. Dit was een voorwaarde voor de aanleg van het kunstgrasveld. De wethouder vertelt zijn visie op vitale sportverenigingen en wat het belang daarvan is voor de lokale gemeenschap. Ook licht hij toe waarom de gemeente deze pilot start bij Nooit Gedacht.
  De ondertekening vindt plaats in onze kantine om 19.30 uur. Je bent welkom.
  Meer informatie: Mari Strik

  2. Thema-avond voor alle Geffense Verenigingen

  Op 11 maart vindt in onze kantine een thema-avond "Besturen met visie " plaats. Hiervoor zijn alle Geffense verenigingen uitgenodigd. Het doel van de avond is onder andere een kennismaking tussen de verschillende verenigingen en kijken of en op welke vlakken er misschien een samenwerking mogelijk is. De avond wordt verzorgd door het Sport Expertise Centrum (SEC).
  Meer informatie: Mari Strik

  3. Sponsors en werkzaamheden aanleg kunstgras

  Vier sponsors van Nooit Gedacht hebben gereageerd op het aanbod van de gemeente Oss om in het kunstgrasbestek vermeld te worden. Deze namen zijn doorgegeven aan de gemeente. Het doel is dat deze bedrijven voor bepaalde werkzaamheden wellicht als onderaannemer opgenomen kunnen worden in het aanbestedingsbestek voor de aanleg van het kunstgrasveld.
  Meer info: Toine de Kok

  4. Wedstrijdshirts Nooit Gedacht

  De laatste tijd ontvingen we vragen om shirts van Nooit Gedacht te gebruiken voor andere doeleinden. Dit is niet de bedoeling. De wedstrijdshirts mogen niet gebruikt worden voor andere activiteiten buiten de wedstrijden om. Wel hebben we "oude" tenues die eventueel gebruikt kunnen worden.
  Meer informatie: Tiny Heijmans

  5. Scoren voor de club

  Vanaf 9 maart starten we met de actie "scoren voor de club". Met de opbrengst van deze actie organiseren we voor de jeugdafdeling een schitterende activiteit tijdens ons 90-jarig bestaan op 8 september. Binnenkort ontvangen leiders en jeugdleden meer informatie hierover.
  Meer informatie: Tiny Heijmans

  Valt je iets op? Of heb je een idee? Laat het ons weten via mailadres bestuurng@nooitgedachtgeffen.nl