• Nieuwsflitsen uit de bestuurskamer

  22 mrt 2019
 • Nieuwsflitsen uit de bestuurskamer
  Het bestuur vergadert ongeveer eens per drie weken. Afgelopen maandag, 18 maart was er weer een bestuursvergadering. Ben je benieuwd naar de onderwerpen die onder andere aan bod zijn gekomen? Lees dan snel verder:

  Vergadering maandag 18 maart 2019

  1. Nieuw kantinepersoneel gezocht!
  Dit jaar gaan twee trouwe personeelsleden ons verlaten en dat is natuurlijk heel jammer. Eén nieuw personeelslid zoeken we al per direct. Daarom bij deze alvast een oproepje: ben je ouder dan 18 jaar en enthousiast om in onze kantine aan de slag te gaan, denk er al vast over na. Binnenkort meer informatie op onze website.
  Meer informatie: Niels Verbruggen

  2. 90-jarig jubileum
  De commissie die zich bezig houdt met dit jubileum is druk in de weer. Binnenkort is het hele programma bekend. Dat vind je dan op onze website.
  Meer informatie: Tiny Heijmans

  3. Contributie
  We constateerden dat enkele leden hun contributie nog niet hebben betaald. Binnenkort krijgen degenen om wie het gaat hierover bericht.
  Meer informatie: Wilco Cremers/ Bart Hoeben

  4. Aanleg kunstgras
  Dit traject loopt. Op dit moment is hierover weinig nieuws te melden. We stellen binnenkort, ook op verzoek van de gemeente, een panel samen dat enkele kunstgrasvelden gaat bekijken en testen. Heb je nu al interesse om in het panel te komen, meld je dan bij Toine de Kok. We houden jullie op de hoogte.
  Meer info: Toine de Kok

  5. Trainers
  Nadat de TC eerder rond is gekomen met trainers Arno Methorst, Bart Hoeben (beide heren 1) en Theo Bronts (vrouwen 1), kunnen we nu ook melden dat we met Rik Hoeben (vrouwen 2), Nick van der Heijden (JO19-1) en Marinus van der Heijden (keeperstrainer) ook overeenstemming hebben bereikt over volgend seizoen. Daarnaast blijven Robbert Wagemans en Mark van der Steen actief binnen de jeugd technische Commissie. De technische commissie zal verder worden uitgebreid met Ad Huisman.
  Meer info: Toine de Kok

  Valt je iets op? Of heb je een idee? Laat het ons weten via mailadres bestuurng@nooitgedachtgeffen.nl