• Nieuwsflitsen uit de bestuurskamer

  10 mei 2019
 • Nieuwsflitsen uit de bestuurskamer
  Het bestuur vergadert ongeveer eens per drie weken. Afgelopen maandag, 6 mei was er weer een bestuursvergadering. Dit was wat later dan normaal in verband met de meivakantie. Ben je benieuwd naar de onderwerpen die onder andere aan bod zijn gekomen? Lees dan snel verder:

  Vergadering maandag 6 mei 2019

  1. 90 jarig Jubileum
  Het programma is bekend, de posters en brieven zijn de deur uit. Alle informatie over het jubileumweekend staat op de website. We gaan er met zijn allen een mooi weekend van maken.
  Meer informatie: Tiny Heijmans

  2. Bekerfinales
  Op 9 juni is de bekerfinale op ons hoofdveld. Top Oss en Groene Ster gaan met elkaar de strijd aan om de KNVB beker. De voorbereidingen om dit goed te laten verlopen zijn in volle gang.
  Ook dames 3 speelt de bekerfinale. Zij spelen tegen RKHBS uit Heerlen op zaterdag 2 juni in Simpelveld.
  Meer informatie: Wilco Cremers

  3. Penaltybokaal
  De jaarlijkse penaltybokaal en kampioenenhuldiging vindt plaats op zaterdag 15 juni. Dit jaar wordt gekozen voor een andere opzet en is de dag speciaal voor de jeugd. In tegenstelling tot andere jaren zijn de voorrondes van de Penaltybokaal op de dag zelf. Tijdens de finale staat de keeper van RKC Waalwijk, Kees Heemskerk, in de goal.
  Ben je nog in de race voor het kampioenschap. Zet ‘m op! We maken er een gezellige afsluitende dag voor de jeugdteams van.
  Meer informatie: Ruud Vorstenbosch

  4. Onderhoud velden
  Het groot onderhoud van veld 3 is in volle gang en duurt nog enkele weken. Daarna mogen we tot en met september dit veld niet gebruiken. Deze tijd is nodig om het veld de komende jaren goed te kunnen gebruiken.
  Na alle activiteiten van dit seizoen starten we met de renovatie van het hoofdveld en overige trainingsvelden.
  Meer informatie: Rob van Boekel

  5. Indelingen elftallen
  Inmiddels is de technische commissie weer begonnen met de indelingen. Een lastig en complex verhaal waarbij zo veel mogelijk rekening houden met alle individuele wensen. Echter het totaal plaatje en beleid van Nooit Gedacht is zeker net zo belangrijk. Binnenkort zijn er diverse vergaderingen gepland met de leiders en trainers van de diverse groepen waarbij de voorlopige indelingen worden besproken. Van daaruit worden de definitieve indelingen gemaakt en die gaan wij eind mei/ begin juni op de site publiceren.
  Meer informatie: Toine de Kok en Bart Hoeben

  6. AED cursus
  Binnenkort bieden we een AED cursus aan. Het is verplicht om een jaarlijkse herhaling te volgen voor de mensen die al eerder een AED training hebben gedaan. Ook voor nieuwe leden is het mogelijk om de AED cursus te gaan volgen. Meer informatie volgt later via de website.
  Meer informatie: Toine de Kok

  7. Contractverlenging hoofdsponsor
  Het bestuur is blij dat het sponsorcontract met Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling met 2 jaar is verlengd. Van Wanrooij gaat o.a. zorgen voor nieuwe tassen voor Heren 1 en JO19-1. Ook stellen ze bouwmaterialen beschikbaar ten behoeve van onderhoud gebouwen. Dit jaar heeft ook Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling een jubileumjaar.

  Meer informatie: Tiny Heijmans

  8. Overige bespreekpunten
  Het bestuur heeft een financiële update gehad tot en met april 2019. Hier uit volgend is er een begin gemaakt voor de begroting voor het seizoen(boekjaar) 2019-2010.
  We hebben afgesproken om een richtlijn te formuleren over wat te doen bij een overlijden van een van onze leden.
  We bekijken de mogelijkheden binnen de club om afval te scheiden.
  En we denken mee over bijeenkomsten over ‘puberbrein en alcohol en drugs’ die na de zomer in Geffen worden georganiseerd. Het initiatief hiervoor ligt bij Gemeente, huisartsenpraktijk en Geffen Zorgt.