• Nooit Gedacht begint seizoen met overwinning

    27 sep 2021
  • Volgens de kenners was het al enkele jaren geleden dat Nooit Gedacht het seizoen opende met een overwinning. Gisteren behaalde Nooit Gedacht bij de eerste competitiewedstrijd uit in Alem, zeer verdiend, de eerste drie punten. Een mooi begin van de competitie. 

    Beide teams begonnen ietwat voorzichtig aan de wedstrijd. Na 10 minuten was het Nooit Gedacht dat het heft in handen nam. Met goed positiespel en veel balbezit maar helaas met weinig kansen. Tien minuten voor de rust gaf Nooit Gedacht extra gas en Ken bezorgde de bal bij Jari die goed raak schoot. Drie minuten later was het weer raak en werd het 0-2. Dit kwam door een goede actie en voorzet van Thijn, vervolgens kreeg Rik de gelegenheid om hard en goed in de hoek raak te schieten. Daarna volgde nog wat  kleine kansjes maar het bleef 0-2 tot aan de rust.

    Na rust wijzigde Alem van strijdplan en werd het meer een vechtwedstrijd. Nooit Gedacht kreeg enkele kansen om de 0-3 te maken, maar helaas lukte dit niet. Het bleef nog spannend. Ook Alem kreeg enkele kansen maar Luuk hield goed zijn doel schoon en de verdedigers waren alert in de duels.

    Vier jeugdige wissels brachten nieuwe frisse energie en mede hierdoor voetbalde Nooit Gedacht de wedstrijd zakelijk uit. Een verdiende overwinning van een goed collectief. Volgende week komt ODC uit Boxtel op bezoek voor de eerste thuiswedstrijd.