• Nooit Gedacht en Corona, sportpark gesloten tot 28 april

  23 mrt 2020
 • Update!

  Op 31 maart heeft de overheid de vervolgmaatregelen bekend gemaakt en duidelijkheid gegeven over de situatie na 6 april. Zo kondigde de overheid aan dat alle huidige maatregelen verlengd worden tot 28 april. De KNVB heeft aansluitend hierop ook duidelijkheid gegeven over de competitie. Jammer genoeg wordt de competitie dit seizoen niet meer hervat. De KNVB geeft aan: "De competities kunnen niet meer op de gewenste manier worden uitgespeeld". Ook heeft de KNVB besloten dat er geen eindstanden komen:  "Er zijn dus geen kampioenen, promovendi of degradanten. Ook de bekerkampioenschappen worden niet meer uitgespeeld. Het volgend seizoen start iedereen in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen."

  Sportpark is en blijft gesloten!
  Ons sportparkt blijft dus zeker tot 28 april gesloten voor alle activiteiten. Wij vinden dit net als jullie heel vervelend maar het is even niet anders. Gezondheid staat nu voorop en samen kunnen we ervoor zorgen dat we zo snel en goed mogelijk uit deze vervelende situatie komen. Dit betekent dat het ook niet open is om even lekker een balletje te  trappen. We begrijpen dat dit aantrekkelijk is omdat er geen school is. Maar het mag niet! Bovendien past het totaal niet bij de oproep van de regering en het RIVM om elkaar NIET op te zoeken. We doen daarom een dringend beroep op ouders om hun verantwoordelijkheid te nemen en ervoor te zorgen dat kinderen niet naar ons sportpark gaan. 

  Blijf fit
  Omdat er nu geen trainingen kunnen worden gegeven, wil dit niet zeggen dat je alleen maar binnen op de bank moet blijven zitten. Ga bijvoorbeeld eens een rondje hardlopen of fietsen. Wist je trouwens dat er een aantal fitness toestellen in de buurt bij Sporthal de Geer staan. Zo hou je je conditie een beetje op peil voor als straks het voetballen weer begint. Let hierbij wel steeds op de algemene tips (afstand houden en in kleine groep).

  Financiƫle situatie
  Ook financieel zorgt deze situatie voor onzekerheid bij Nooit Gedacht. Het bestuur bekijkt welke maatregelen er genomen moeten worden om Nooit Gedacht fit en financieel gezond door deze periode heen te laten komen. Nooit Gedacht staat hierbij voor een uitdaging o.a. op financieel gebied omdat de inkomsten (voornamelijk kantine inkomsten) wegvallen en een aantal kosten wel doorlopen. Ook weten we bijvoorbeeld nog niet welke impact Corona heeft op onze sponsors. We treffen nu in ieder geval maatregelen om de kosten zoveel mogelijk in te perken. 

  Vragen?
  We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft, neem in dat geval contact op met iemand van het bestuur.
  Voor nu: Let goed op jezelf en op elkaar. We hopen iedereen snel weer te zien!

  We blijven de ontwikkelingen van de RIVM, KNVB en de gemeente op de voet volgen. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn, informeren we iedereen zo snel als kan.
  Kijk hier voor actuele informatie en tips vanuit het RIVM 
  Kijk hier voor informatie over veelgestelde vragen vanuit de KNVB