• Nooit Gedacht - FC Den Bosch op zaterdag 2 juli

    15 jun 2022
  • Net als voorgaande voetbalseizoenen speelt FC Den Bosch ook dit jaar in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen een oefenwedstrijd tegen Nooit Gedacht. Dit duel wordt gespeeld op zaterdag 2 juli en begint om 15.00 uur op Sportpark de Biescamp in Geffen. Voor FC Den Bosch is dit duel de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen.

    Onder leiding van hoofdtrainer Jack de Gier begint FC Den Bosch het nieuwe seizoen met een eerste training op vrijdag 24 juni. Ruim een wek later staat in Geffen dus het eerste oefenduel op het programma. Bosschenaar Danny Verbeek keert terug in de selectie van FC Den Bosch. De 31-jarige aanvaller was in zijn carrière meerdere keren actief voor FC Den Bosch en speelde sinds 2020 bij DE Graafschap. FC Den Bosch presenteerde afgelopen weken ook Timo Regouin (Willem II) en Anass Ahannach (Almere City FC) als nieuwe aanwinsten. Bovendien werden de contracten van Jordy van der Winden, Rik Mulders en doelman Konrad Sikking succesvol verlengd.

    Het oefenduel tussen beide teams is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden. Na het overlijden van de toen 28-jarige Judith Strik in 2008 (oud-werkneemster van FC Den Bosch en actief lid van Nooit Gedacht) spraken beide teams af jaarlijks het voetbalseizoen tegen elkaar te openen.

    Iedereen is van harte welkom om op zaterdag 2 juli aanstaande naar deze wedstrijd te komen kijken. De wedstrijd begint om 15.00 op Sportpark de Biescamp in Geffen. De entree bedraagt € 5,00 en kinderen tot en met 12 jaar krijgen gratis toegang.