• Nooit Gedacht verliest in kwartfinale beker

29 mrt 2019
    Nooit Gedacht speelde thuis tegen eersteklasser sv TOP een fantastische wedstrijd en kreeg gedurende de wedstrijd de beste kansen. Toch lukte het ze net niet om een plek in het landelijk bekertoernooi te veroveren. De wedstrijd eindigde na ruim 90 minuten in 1-2.

Eerste helft
    Door een schitterende vrije trap van Tijn Vos kwam Nooit Gedacht in de eerste helft op voorsprong. Net voor de rust maakte sv TOP door middel van een penalty gelijk.

Tweede helft
    In de tweede helft hield Nooit Gedacht goed stand en was een aantal keer dicht bij een doelpunt. De wedstrijd leek uit te lopen op een gelijkspel en dus strafschoppen. Maar helaas voor Nooit Gedacht kreeg sv TOP diep in de blessuretijd nog een corner die uiteindelijk het winnende doelpunt tot gevolg had.

Na afloop was de teleurstelling groot bij Nooit Gedacht. Nooit Gedacht was er echt dicht bij en had de overwinning ook verdiend.