• Nooit Gedacht wint ook eerste thuiswedstrijd

  3 okt 2021
 • Je zelf laten zien aan het thuispubliek door te spelen met beleving en overtuiging. Dat was de opdracht van de trainer in de eerste thuiswedstrijd. De spelers hadden goed geluisterd in de bespreking want ze voerden de opdracht goed uit. Ze zetten hun tanden (soms iets te letterlijk) in de tegenstander en lieten niet los. 

  De Geffense ploeg kreeg veel kansen maar scoorde slechts eenmaal voor rust. Lars ronde goed af na een voorzet van Perry. Net voor het doelpunt hield Luuk knap zijn doel schoon bij een spaarzame aanval van ODC. De ruststand was 1-0  en eigenlijk was dat een magere afspiegeling van de krachtverhouding in het veld.

  Na de hervatting zette ODC duidelijk aan maar echt gevaarlijk werd het niet. Na een vlotlopende aanval ontsnapte Bob aan de buitenspelval en rondde beheerst af. De grensrechter vlagde nog wel maar de goed fluitende scheidsrechter keurde de goal goed. Twee minuten later was het 3-0 door Tim die schitterend achter het standbeen langs scoorde.

  Twee verse krachten verschenen in het veld aan Geffense zijde: Daan en Sam. Sam scoorde binnen twee minuten met zijn eerste balcontact na een vlijmscherpe aanval over vele schijven. En 5 minuten later scoorde Ken ook nog de 5-0. Het feest was compleet. DJ Stan kon aan de gang en het was nog lang onrustig op de Biescamp.

  Volgende week is de uitwedstrijd tegen SCG. SCG heeft net als Nooit Gedacht de eerste twee wedstrijden gewonnen.