• Nooit Gedacht wint opnieuw Maasdonk Cup

  29 aug 2022
 • Nooit Gedacht boekte op zaterdag 27 augustus 2022 goede resultaten. Dat biedt perspectief voor het komende seizoen. Tijdens de Maasdonk-cup spelen elftallen van EVVC, Nulandia en Nooit Gedacht onderling korte wedstrijden, waarbij de resultaten worden opgeteld. Uiteindelijk komt hier de winnaar van de Maasdonk-cup  uit voort. De deelnemende elftallen waren; heren 1 & heren 2 en Dames 1. Met prachtig weer en een gemoedelijke sfeer, werd het toernooi bij EVVC gestart.

  De eerste wedstrijd van heren 1 was tegen Nulandia, waar tijdens enkele dubieuze situaties, 2 keer een goal van Nooit Gedacht werd afgekeurd en Nulandia met 1-0 op voorsprong kwam. Met een prima vrije trap wist Rik te scoren en kwamen we op gelijke hoogte 1-1.

  Onze dames traden aan tegen EVVC en Angela scoorde 3 keer op prachtige wijze. Een bijna gelijk resultaat wisten onze heren 2 te behalen tegen EVVC: 0-2. Helaas kwamen onze heren  1 tegen EVVC niet tot scoren, wat resulteerde in een 0-0. Onze dames wisten ook van Nulandia te winnen met 2-0. Nu deze wedstrijden gespeeld waren, was ook het resultaat van heren 2 heel belangrijk en wisten ze één punt te behalen door gelijk te spelen tegen Nulandia heren 2 met 1-1. Door de behaalde resultaten en puntenaantal was Nooit Gedacht niet meer in te halen door Nulandia of EVVC. Onder het genot van een pilsje werd deze mooie prestatie kracht bij gezet.

  Voor de volledigheid is het goed om te melden dat heren 1 van EVVC met 1-0 hebben gewonnen van Nulandia.

  Met een goed gevoel kijken we uit naar de derby’s in de derde klasse in het naderende seizoen.