• Opfrissen regels gebruik sportpark!

  12 nov 2022
 • Het is weer tijd om wat oude afspraken onder ieders aandacht te brengen. Deze lees je hieronder. Het is superfijn als iedereen zich hieraan houdt.  Want samen zijn we Nooit Gedacht!

  Controleer kleedkamer(s) na gebruik
  Leiders/trainers zorgen ervoor dat eigen kleedkamers netjes zijn na iedere training en/of wedstrijd. Ook controleren ze de kleedkamer van de tegenstander op wedstrijddagen.

  Muziek
  Vanuit de vereniging wordt muziek verzorgd. Dit kan zijn vanuit de kantine of via een DJ. We staan eigen meegebrachte boxen/ speakers niet toe op het terras. Dit doen we om geluidsoverlast voor de buurt zoveel mogelijk te beperken. Heb je een favoriet nummer dat je graag wil horen, geef het door aan een van onze kantinemedewerkers. Ze zetten je favoriete muziek graag voor je aan.

  In kleedkamers is geen muziek toegestaan tijdens trainingsdagen.

  Alcohol
  Alcohol wordt in de kantine geschonken vanaf de leeftijd JO19. Het is niet toegestaan om tijdens trainingen of wedstrijden zelf alcoholische dranken mee de kleedkamer in te nemen. 

  Ruim je rommel op
  We zien regelmatig dat groepen gebruik maken van het sportpark buiten verenigingsactiviteiten om. Op zich is dit niet zo’n probleem. Maar de rommel die achter gelaten wordt wel en ook de overlast die ervaren wordt door de buurt. Dit kunnen wij niet accepteren. Dus als je gaat voetballen, zorg dan dat je na afloop alle rommel opruimt en houd het sportpark netjes.

  Vuurwerk
  Tot slot horen we dat er de laatste tijd vuurwerk wordt afgestoken op het terrein van Nooit Gedacht. Het zal niemand verbazen dat we dit niet goedkeuren.

   

  Als we ons allemaal aan deze regels houden, zorgen we er samen voor dat we het sportpark en omgeving netjes houden.