• OPROEP: Opgeven voor activiteiten 90-jarig jubileum

  23 mei 2019
 • Op dit moment zijn is de Jubileumcommissie druk bezig met het organiseren van het JUBILEUMWEEKEND wat op 7 en 8 september wordt gehouden.

  Om de activiteiten verder uit te kunnen werken willen we graag weten wie er allemaal, met ons, dit mooie feestje mee gaat vieren.

  Van diverse jeugdteams hebben we het inschrijfformulier voor de JEUGDACTIVITEIT nog niet terug gekregen. Graag het inschrijfformulier aanstaande zaterdag in het secretariaat afgeven. Daarnaast is het hele jeugdkader ook welkom op de 90’s PARTY op zaterdag 7 september. Voor onze vrijwilligers is deze avond zelfs gratis. Je kunt je opgeven via https://www.nooitgedachtgeffen.nl/90s-party-en-dienstenveiling

  Alle seniorenleden kunnen zich voor de 90’s PARTY via hun leid(st)er opgeven. Leid(st)ers graag deze lijst komende zondag inleveren. Je ontvangt dan direct de kaartjes na betaling van het entreegeld. Voor het BEACHVOLLEYBAL hebben we al diverse aanmeldingen ontvangen maar nog te weinig om er een schitterend toernooi gaat worden. Je kunt je opgeven via www.nooitgedachtgeffen.nl/beachvolleybal

  Ook alle steunende leden en sponsoren zijn van harte welkom op de 90’s PARTY. Je kunt je opgeven via www.nooitgedachtgeffen.nl/beachvolleybal en je ontvangt zo snel mogelijk het entreekaartje.

  DUS GEEF JE ZO SNEL MOGELIJK OP!