• Papenhoeve groenvoorziening schenkt nieuwe shirts aan JO8-1

  27 feb 2022
 • Zaterdag 19 februari werden de shirts van Papenhoeve Groenvoorziening aan de JO8-1 officieel uitgereikt. Nooit Gedacht is bijzonder trots dat Papenhoeve Groenvoorziening als Bronssponsor de komende jaren Nooit Gedacht wil ondersteunen.

  Papenhoeve Groenvoorziening is een jong hoveniersbedrijf wat gevestigd is in Noord-Brabant, te Geffen. Dit hoveniersbedrijf is gespecialiseerd op het gebied van: tuinontwerp, grondwerk voor de tuin en tuinaanleg en tuinonderhoud.
  Dit voeren zij uit met professionaliteit, kwaliteit, plezier en eerlijkheid. Ook staat Papenhoeve Groenvoorziening bekend om zijn vernieuwende projecten op het gebied van tuinontwerp en tuinaanleg.
  Papenhoeve Groenvoorziening gelooft dat een tuin en buitenruimte moet passen bij de bewoners en gebruikers en dat deze met de juiste beplanting de basis vormt voor meer beleving, plezier, genot en gezondheid.

  Dit realiseren ze door altijd te gaan voor een tevreden klant. Dit doen ze door goed te luisteren en alles in overleg te bepalen. Daarbij staan hun waarden professionaliteit, kwaliteit, plezier en eerlijkheid centraal.

  Papenhoeve Groenvoorziening, hartelijk bedankt voor jullie steun.