• Penaltybokaal met Robin Roefs van N.E.C. en Kampioenenbal

  12 jun 2024
 • Zaterdag 15 juni is het zover. We starten die dag met de strijd om de penaltybokaal, gevolgd door de huldiging van de kampioensteams en het bekendmaken van de vrijwilliger van het jaar. Zien we je dan?

  Penaltybokaal start om 13.00 uur
  Elke jaar wordt er bij Nooit Gedacht flink geoefend op hetgeen waar het zo vaak mis gaat: het nemen van een strafschop! Dat is en blijft een vak apart. Bij de ene speler gieren de zenuwen door het lijf als ze oog in oog komen met een vaak 2 meter lange keeper. Een ander is vastberaden om de bal strak de kruising in te “jassen”. Je neemt een aanloop en……… Dat gaan we zaterdag 15 juni allemaal zien. De voorrondes zijn geweest en de winnaars per leeftijdsgroep maken onderling uit wie zich mag kronen tot algeheel winnaar en beste pingelnemer op dat moment. De winnaar gaat naar huis met de cup met de grote oren.

  Dit jaar hebben we de reserve keeper van N.E.C. Robin Roefs uit Heeswijk, bereid gevonden om alle strafschoppen te stoppen.

  Kampioenenbal start om 15.30 uur
  Alle kampioenen, periodekampioenen en kampioenen in een fase worden dit jaar gehuldigd tijdens het kampioenenbal. Tijdens het kampioenenbal worden de JO8-1, JO9-2, JO9-1, JO10-3, JO10-2, JO10-1, JO11-2, JO12-1, JO13-1, MO17-1, JO19-2, JO19-1 en Heren 7 gehuldigd als kampioen. We hebben dit jaar dus een super seizoen gedraaid en dat mag gevierd worden. Hiernaast wordt natuurlijk ook de topscoorder van Nooit Gedacht bekend gemaakt en alle spelers van het jaar van de jeugd en de senioren.

  Tijdens het kampioenenbal maken we ook de Vrijwilliger en Rookie van het jaar bekend. Ben jij ook benieuwd wie deze welverdiende eretitels ontvangen? Zorg dan dat je in ieder geval zaterdag 15 juni om 15.30 uur aanwezig bent bij de bekendmaking

  Ennuh.. het is sowieso gezellig deze zaterdag, want hierna gaan we het seizoen goed afsluiten met een DJ, waarna het feest los barst!

  Mis het niet!