• Rabo Clubkas wordt Rabo ClubSupport

  28 jun 2019
 • Elk jaar organiseert de Rabobank een campagne waarbij verenigingen, stichtingen en andere initiatieven zich kunnen aanmelden om een mooi bedrag te verdelen. Dit jaar heeft de Rabobank de naam van de campagne aangepast. De campagne heet nu Rabo Clubsupport. Nooit Gedacht doet hier ook elk jaar aan mee. We halen een mooi bedrag op maar zien dit helaas wel afnemen. De opbrengst gaat naar de diverse activiteiten binnen onze verenging voor zowel jeugd als senioren.

  Steeds meer verenigingen doen hieraan mee en dus moet het geldbedrag verdeeld worden over meer deelnemers. Deze verdeling gaat op basis van stemmen. En hier komt u als lid, ouder van een lid of andere mensen die Nooit Gedacht een warm hart toedragen in beeld. U kunt namelijk een stem uitbrengen maar dit zit een voorwaarde aan. U dient lid te zijn van de Rabobank.

  Waarom komen wij hier nu mee en niet in het najaar als de campagne loopt? Nou heel simpel, u moet voor een bepaalde datum lid zijn geworden om te mogen stemmen. Dit kost niets en zitten ook geen nadelen of verplichtingen aan vast. Enkel heeft u een stem welke u deels gebruikt voor Nooit Gedacht. Deels? Ja u mag vijf stemmen uitbrengen!

  Dus wellicht dat u andere vereniging en dergelijke in Geffen hiermee ook kunt helpen. U kunt via onderstaande link lid worden.

  https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/


  Voor meer informatie over de Rabobank Clubsupport Campagne  klik op deze link. 


  Alvast bedankt,

  Bestuur Nooit Gedacht