• Reünie 90 jaar Nooit Gedacht

  Zoals u misschien al hebt gehoord of gelezen bestaat Nooit Gedacht in september 90 jaar. Deze mooie mijlpaal willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.

  Voor alle oudere leden, ereleden en oud-bestuursleden van Nooit Gedacht hebben we een mooi programma samengesteld op zaterdagochtend 7 september.

  Omstreeks 10.00 uur bent u van harte welkom in de kantine van Nooit Gedacht waar we u welkom heten met een kopje koffie en een lekker stuk gebak..

  Voor degene die willen wordt er een aantal keer een "rondleiding" door het huidige clubgebouw gegeven. Want er is in de loop der jaren nogal wat veranderd.

  U heeft de tijd om lekker bij te praten en te genieten van een drankje. Samen met de Heemkunde maken we een mooie tentoonstelling die u kunt bekijken en waarbij u herinneringen aan die goede oude tijd op kunt halen. Ook wordt er nog een interactieve quiz gehouden met vragen over Nooit Gedacht waarbij mooie prijzen te winnen zijn.

  Omstreeks 12.00 uur hebben we een eenvoudige lunch voor u klaar staan.

  Om 13.00 uur opent de Wethouder van de gemeente Oss, Kees van Geffen, samen met ons jongste en oudste lid ons nieuwe kunstgrasveld. WIK zal deze feestelijke gebeurtenis ondersteunen. Het nieuwe kunstgrasveld is weer een nieuwe mijlpaal voor Nooit Gedacht.

  Na deze officiële handeling is het speciale programma voor u ten einde. Natuurlijk bent u van harte welkom bij een van de andere activiteiten. Het programma voor het hele weekend vindt u hieronder.

  Om een idee te krijgen hoeveel personen wij op de "reünie" kunnen verwachten willen we graag dat u zich per mail aanmeldt bij Bert Duijs (Reunie90@nooitgedachtgeffen.nl).

 • Programma 90 jaar Nooit Gedacht

  Programma van het jubileumweekend

  ZATERDAG 7 SEPTEMBER

  10.00 tot 13.00 uur

  "Reünie" voor oudere leden, (oud)bestuursleden en ere-leden

  13.00 tot 14.00 uur
  Opening Kunstgrasveld

  14.00 tot 18.30 uur
  Beachvolleybal voor Senioren, Sponsoren en (buurt)verenigingen

  20.00 tot 01.00 uur
  Feestavond en Dienstenveiling voor Sponsoren, Vrijwilligers en Leden

  ZONDAG 8 SEPTEMBER

  10.00 tot 17.30 uur

  Jeugdactiviteit

  17.30 tot 20.30 uur
  Knalfeest voor de jeugd van Nooit Gedacht