• Roefeldag voor Geffense basisschooljeugd

  25 mrt 2022
 • Op zaterdagmiddag 9 april van 13.30 tot 16.30 uur wordt de Roefeldag georganiseerd op sportpark de Biescamp. De Roefeldag wordt een actieve en informatieve middag voor de Geffense basisschooljeugd. Op deze middag kunnen zij geheel vrijblijvend kennismaken met alle actieve Geffense verenigingen en stichtingen. Er worden activiteiten en demonstraties verzorgd door o.a. Nooit Gedacht, TV de Vlijmd, Gymvereniging Geffen, Scouting, KPJ Go, De Zilverhoef, harmonie W.I.K., St Joris Gilde en Jeugdvakantiewerk. Ook Geffen.nl, EHBO, Effe noar Geffe, handbal Oss en het Rottenrijk zullen zich naar alle waarschijnlijkheid presenteren.

  De kinderen kunnen zich tijdens deze middag ook inschrijven voor gratis proeflessen bij de verenigingen of andere activiteiten die worden aangeboden. Uiteraard is de oudere jeugd en zijn ook ouders/verzorger, opa’s en oma’s, familie en vrienden tijdens de Roefeldag van harte welkom om te komen kijken en zich te laten informeren. Wellicht is er voor hen een passende vrijwilligersrol of andere functie waar vraag naar is binnen het Geffense verenigingsleven.

  “Samenwerken voor, door en met de Geffense samenleving”
  De Roefeldag is een initiatief van Geffense verenigingen die sinds twee jaar de krachten hebben gebundeld. De verenigingen willen meer samenwerken en gebruik maken van elkaars kennis en ervaring. Hieruit is o.a. de werkgroep “activiteiten” ontstaan.

  Meer informatie? Mail dan naar: activiteitencommissiegeffen@gmail.com

  Roefeldag Geffen
  Datum:  09 april 2022
  Tijd:      13.30 tot 16.30 uur
  Locatie: Sportpark de Biescamp, Pastoor van der Kampstraat 34 5386 AJ Geffen