• Rookie van het Jaar

    Een vereniging als Nooit Gedacht is en blijft afhankelijk van de hulp van vele vrijwilligers. Gelukkig kan onze mooie club al jaren rekenen op de trouwe en enthousiaste hulp van veel fanatiekelingen, die hun vrije uurtjes graag spenderen op en rondom Sportpark de Biescamp. Uiteraard met als belangrijkste doel het de jeugd- en seniorenleden van Nooit Gedacht het zo goed mogelijk naar hun zin te maken.

    Sinds het seizoen 2022-2023 wordt een supervrijwilliger - die Nooit Gedacht relatief nog maar kort ondersteunt - door de leden benoemd als 'Rookie van het Jaar'. Deze 'Rookie van het Jaar' heeft zich in het seizoen enorm ingezet om onze mooie vereniging draaiende te houden en we hopen uiteraard dat hij/zij dit ook nog jaren zal blivjen doen.

  • Dit jaar werd Jan Welten gehuldigd als Rookie van het jaar van Nooit Gedacht. Jan is na zijn keeperscarrière wedstrijden gaan fluiten binnen Nooit Gedacht.

    De afgelopen jaren is Jan scheidsrechterscoördinator en handelt hij de strafzaken voor Nooit Gedacht af met de KNVB. Iedere week zien we Jan op zaterdag en zondag als scheidsrechter op de velden van Nooit Gedacht om het tekort aan scheidsrechters op te vullen.

    Jan, van harte gefeliciteerd met je benoeming als Rookie van het jaar!