• Ruud van Nistelrooy pupillen toernooi

  Aan het einde van het voetbalseizoen vindt op Sportpark de Biescamp het Ruud van Nistelrooy pupillen toernooi plaats. Ongeveer duizend voetbaltalentjes uit de verre regio komen op deze dag in actie. Het voetbaltoernooi voor de talentvolle pupillen wordt in 2023 alweer voor de 25ste keer georganiseerd.

  Het Ruud van Nistelrooy pupillen toernooi heeft de afgelopen jaren in de verre regio een goede naam opgebouwd. Veel clubs komen graag naar Geffen voor dit toernooi. Het toernooi begint zaterdag al vroeg met een toernooi voor de JO7 t/m JO9. Zij spelen in poulewedstrijden tegen elkaar.

  Rond de middag wordt dit toernooi afgesloten met een prijsuitreiking en meteen daarna start het toernooi voor de JO10 t/m JO12 pupillen. Op dat moment zijn er zo'n duizend voetballertjes op ons sportpark aanwezig. Ook zij spelen wedstrijden in poules en ook dit toernooi wordt afgesloten met een prijsuitreiking.

  Na de transfer van Ruud van Nistelrooy naar Manchester United kwam Nooit Gedacht op het idee om het toernooi naar het oud-jeugdlid van de vereniging te vernoemen. Van Nistelrooy is namelijk zonder twijfel de bekendste speler die ooit bij de jeugd van Nooit Gedacht gevoetbald heeft. Toen Ruud in 2003 te gast was op de jaarlijkse Penaltybokaal, heeft Nooit Gedacht hem gevraagd of ze het toernooi naar hem mochten vernoemen. Van Nistelrooy reageerde enthousiast en vond het zelfs erg leuk. De spits, die op dit moment een trainingscarrière aan het opbouwen is, stuurde zelfs duizenden kaarten en een groot spandoek van zijn sponsor Nike, dat Nooit Gedacht mag gebruiken bij het toernooi. 

  Inschrijven Ruud van Nistelrooy pupillen Toernooi 2023
  Binnenkort volgt meer informatie over de inschrijving van dit leuke toernooi.


  Met vriendelijke sportgroeten

  Namens de toernooicommissie van Nooit Gedacht

  Ruud Vorstenbosch
  Contact: 06 - 46 78 20 71 of ng.jeugdwedstrijden@gmail.com 

 • Inschrijfformulier Ruud van Nistelrooy pupillen toernooi