• Seizoensafsluiting: 3 juni!

  28 mrt 2023
 • Op zaterdag 3 juni 2023 vindt de seizoensafsluiting plaats! 

  We gaan dan met zijn allen (leden, ouders, supporters en vrijwilligers) het seizoen afsluiten. Dus houdt deze datum vrij. Tijdens deze dag gaan we om 13:00 uur starten met het penaltybokaal, waarna we om 15:00 uur beginnen met het kampioenenbal. Tijdens deze dag  worden de Vrijwilliger van het jaar, kampioensteams en de spelers van het jaar gehuldigd. Na afloop gaan we het jaar goed afsluiten met een DJ, waarna het feest los barst! 

  Kom jij ook met je team langs?

  Vanaf 13.00 uur starten we met een hele mooie traditie, de penaltybokaal voor de jeugd (misschien ook senioren). We zijn druk bezig om een keeper te zoeken voor deze dag. De voorrondes worden in april tijdens de training gehouden waarbij de 3 beste zich kwalificeren voor de finale op 3 juni.

  Na de penaltybokaal is tijdens het kampioenenbal de prijsuitreiking van de penaltybokaal en willen we alle kampioenen van dit seizoen huldigen. We hebben al diverse kampioenen in het 4-fase-voetbal bij de onderbouw. Maar hopelijk komen er daar nog vele bij. Er zijn bij zowel de senioren als de jeugd nog diverse kandidaten. En voor de teams die de laatste fase in gaan, doe dus extra je best en bemachtig een plekje op het kampioenenbal.

  De topscoorder van de senioren wordt gehuldigd. De spelers van haar jaar wordt bekend gemaakt. Een schitterende eretitel die door je leiders/trainers en of ploeggenoten wordt gekozen.

  Ook wordt de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt. Binnenkort kunnen alle leden stemmen op de door de organisatie voorgestelde kandidaten.

  Wanneer er voldoende belangstelling is bij onze sponsoren willen we tijdens deze dag ook een sponsortoernooi houden. Hierover worden binnenkort alle sponsors van Nooit Gedacht geïnformeerd.

  Na het kampioenenbal willen we, met iedereen die Nooit Gedacht een warm hart toedraagt, het seizoen swingend afsluiten. Vanaf 16.00 uur draait een DJ de pannen van het dak.

  Deze activiteit wordt door de commissie Jaarafsluiting, bestaande uit Suzan vd Haterd, Charlotte van Delst, Rene van Erp en het bestuur georganiseerd. Op dit moment zijn we nog op zoek naar een paar aanvullingen van deze commissie. Dus voel je je geroepen om ons te helpen dan horen wij het graag.

  Commissie Jaarafsluiting