• Sinterklaasmiddag liep weer op “rolletjes”

  26 nov 2018
 • Op woensdag 21 november heeft Sinterklaas samen met Trappedoelie weer een bezoekje gebracht aan ons sportpark. In tegenstelling tot andere jaren liep alles op ‘rolletjes’?? of was het alleen Trappedoelie die op "verf-rolletjes" liep (welke onder zijn schoenen geplakt zaten) ?!?

  Toch ging het mis toen Trappedoelie de namen moest oplezen van de kadootjes, hij was het hele jaar niet naar de pietenschool geweest (omdat hij dacht dat hij alles al wist en kon) daarom wilde hij iets INDIVIDUEELS gaan doen.

  Zo had hij zich snel als scheidsrechter verkleed maar hij was zo streng dat zelfs Sinterklaas een rode kaart had gekregen omdat hij zijn paard had geparkeerd in de "van Coothstraatlaan" terwijl daar een verbodsbord stond, en Sinterklaas kon vertrekken!! Oeps dit vonden de kinderen dus echt niet leuk ‘Trappedoelie moest zelf maar vertrekken’ zeiden ze. Gelukkig kwam de Sint terug, toen besloot Trappedoelie een pastoor te worden, nadat hij ze met een (wc) borstel flink had ingewijd, was hij erg bezorgd over zijn "schaapjes", maar Sinterklaas moest bij deze pastoor ‘boete doen’ over zijn zonde, maar ook daar trapte Sinterklaas niet in.

  Uiteindelijk heeft Trappedoelie het nog geprobeerd als commissaris bij de politie?? Sinterklaas vroeg wat er dan voor verkeersbord stond, deze ging Trappedoelie halen en omdat dát bord nu bij Nooit Gedacht was, stond het dus niet meer in de ‘van Coothstraatlaan’ en had Sinterklaas dus ook niets fout gedaan, bon werd verscheurd en de kadootjes konden worden uitgedeeld.

  De kinderen hebben super goed zitten luisteren en hebben de liedjes uit volle borst mee gezongen, het was een hele mooie gezellige middag die dus ‘bijna’ helemaal op rolletjes was verlopen??

 • Sinterklaas op bezoek bij Nooit Gedacht
 • Nog een paar leuke filmpjes van deze middag: