• Snack Toernooi

  19 jun 2021
 • Beste Nooit Gedachters,

   

  Op 4 juli houden we het Snacktoernooi in plaats van ons jaarlijks Snerttoernooi. Een soort afsluiting van een seizoen wat nooit echt begonnen is.

  Bestemd voor: 

  • Alle senioren (voor zowel de vrouwen als de mannen)
  • Alle "onder 19 spe(e))l(st)ers" die op zaterdag niet mee mogen doen aan de regio cup.

  Alle senioren Vrouwen, Heren en de JO19 en MO19-jeugd zijn uitgenodigd voor deze nieuwe activiteit waarbij we natuurlijk niet om de hete brij heen gaan draaien. Tijdens het snacktoernooi kunnen jullie genieten van lekkere snacks en lekkere oliebollen!!

  We husselen de teams dus compleet door elkaar. Voor de heren en dames wordt een apart toernooi gehouden wanneer hier voldoende animo voor is.

  We verzamelen om 10 uur op het terras zodat we vanaf 10.30 uur gehusseld kunnen gaan voetballen waarbij plezier de belangrijkste drijfveer moet zijn.

  Supporters of hongerige zijn natuurlijk ook van harte welkom als dit dan volgens de geldende coronamaatregelen is toegestaan. De 1,5 meter regel is hierbij nog steeds van toepassing.

  Het terras en de kantine zijn open conform de geldende coronaregels,

  Wil jij ook meedoen? Dat kan. Geef je op door je naam door te geven via je leid(st)er of te mailen naar tiny.heijmans@sweco.nl 

  Vermeld ook even het team waarin je het afgelopen seizoen gespeeld hebt. Dan maken we er samen een sportieve en gezellige dag van!

  Omstreeks 15.00 uur is de prijsuitreiking.

  DJ Wouter zorgt weer voor de juiste opzwepende muziek.

   

  We zien jullie op 4 juli 2021

  Riske, Rene en Tiny