• Snerttoernooi en Nieuwjaarsinstuif

  9 jan 2019
 • 6 januari, een druilerige zondag, maar een grote groep staat te popelen om aan het snerttoernooi deel te nemen. Na wat gesleutel aan de teamindeling kunnen we om 11.00 uur beginnen.


  Rene zorgt dat de wedstrijden op tijd beginnen, Danielle, Peter en Suzanne zorgen voor de Snert, Brij en gebakken eieren. Er wordt fanatiek gestreden met als tussendoortje een Walking Soccer wedstrijd waarbij flink gelachen wordt maar ook de conclusie getrokken wordt dat hier de deelnemers nog veel te jong voor zijn. Tiny houdt de stand bij van de Flipperkast van Martijn en Bram. Uiteindelijk wordt Real Madrid het flipperteam van dit Snerttoernooi.


  Om half 2 is de finale bekend en dit wordt een spannende wedstrijd met uiteindelijk geen goals zodat pingels de winnaar van het Snerttoernooi gaat bepalen. PSV wint uiteindelijk. En terecht. Alles gewonnen behalve de finale.


  Na een lekkere warme douche vult de kantine zich langzaam. Na de prijsuitreiking kan het schuiven beginnen. Joyce heeft het op de buikschuifbaan naar haar zin en al snel volgen er nog meer. Samen proosten we op het nieuwe jaar en natuurlijk ook op het jubileumjaar van Nooit Gedacht want we bestaan dit jaar 90 jaar en dat gaan we vieren.


  Nadat bijna iedereen het bierpulschuiven, sjoelen, spijkerbroekhanden en buikschuiven had gedaan werd de stand opgemaakt. Vrouwen 1 en Vrouwen 2/3 hadden de spellen het fanatiekst gespeeld en moesten strijden voor de 1e plaats. De barrage werd door Tamara snel door Vrouwen 1 gewonnen zodat zij zich de buikschuifkampioenen mogen noemen dit jaar.


  Al met al een gezellig dagje met:

  • Een fantastische opkomst ondanks het feit dat diverse teams helaas niet vertegenwoordigd waren 
  • We hebben geproost op het 90-jarig jubileum van Nooit Gedacht tijdens de Nieuwjaarsinstuif.
  • We zijn letterlijk het nieuwe jaar ingeschoven.
  • De oliebollen en champagne smaakte goed
  • De Vrouwenteams zijn toch iets fanatiekers dan de Herenteams. 
  • Het weer een fantastisch Snerttoernooi en Nieuwjaarsinstuif was.

  Rene, Riske en Tiny