• Sportpark de Biescamp

  Sportpark De Biescamp
  Pastoor van de Kampstraat 34
  5386 AJ Geffen

  Vanaf de oprichting speelde Nooit Gedacht op diverse locaties in Geffen. Na eerst op een veldje achter de kerk gevoetbald te hebben, moest in de oorlogsjaren uitgeweken worden naar een weiland in de polder. Later volgde nog enkele verhuizingen, onder andere naar een veld in de Kloosterstraat waar de club de beschikking had over één speelveld en enkele kleine kleedkamertjes in het patronaatsgebouw.

  In 1957 werd een nieuw sportpark in gebruik genomen: De Vlijmd. Toen nog met één voetbalveld en één trainingsveld(je), maar wel met een royaal kleedgebouw. In 1978 werd het sportpark uitgebreid en werden twee nieuwe speelvelden in gebruik genomen. Ook kreeg het sportpark een nieuwe naam: De Biescamp. Vernoemd naar het oorspronkelijke gebied: "De Biescampkes".

  Deze naam bleek een blijvertje: nog steeds heeft het sportpark van Nooit Gedacht de naam 'Sportpark de Biescamp'. Het sportpark kende diverse (grote) verbouwingen in de loop van de jaren en vandaag de dag heeft Nooit Gedacht de beschikking over onder andere vier speelvelden (waaronder een kunstgrasveld) met veldverlichting, een tribune bij het hoofdveld, diverse trainingsvelden, moderne kleedkamers, een ruime parkeerplaats voor auto's en fietsen, een prachtige kantine, een wedstrijdsecretariaat, een jeugdhonk en een splinternieuwe bestuurskamer boven de kantine.

 • Kantine

  OPENINGSTIJDEN KANTINE
  De kantine is tenminste tijdens de volgende periode op de volgende dagen/tijden geopend:

  Periode: 1 augustus t/m 30 juni (week 52 en week 1 niet)

  Maandag: Gesloten
  Dinsdag: 18.30 - 22.30 uur
  Woensdag: Gesloten
  Donderdag: 18.30 - 23.30 uur
  Vrijdag: Gesloten
  Zaterdag: van 08.00 uur tot zie onderstaand
  Zondag:  van 08.00 uur tot zie onderstaand

   

  • Indien er buiten de openingstijden één of meer (oefen)wedstrijden of activiteiten zijn, is de kantine altijd een uur voor aanvang activiteit open.
  • Mochten de thuiswedstrijden zijn afgelast en uitwedstrijden wel doorgaan, dan is de kantine rond de vertrektijden van de teams geopend.

  BETALINGEN
  In de kantine kan er met contant geld betaald worden. Ook is het mogelijk om te pinnen. Indien nodig kan men een bedrag op laten schrijven. Dit is maximaal € 50,- en kan uitsluitend door de week.

  REGELS DRANK
  v.v. Nooit Gedacht volgt de wettelijk bepaling met betrekking tot het schenken van alcohol. Dit gebeurt uitsluitend aan personen van boven de 18 jaar. Indien er drank buiten op het terras genuttigd wordt tijdens wedstrijden, mag dit niet uit glas gedronken worden. Buiten de terrasafscheiding mag er gedurende voetbalactiviteiten geen alcohol worden genuttigd.

 • Plattegrond sportpark De Biescamp