• Start nieuwe seizoen

  28 aug 2022
 • Beste voetbalvrienden

  Het nieuwe seizoen is gestart. De zomerperiode is onder andere gebruikt om wat opknapklussen te doen. Zo heeft onder andere het kassagebouwtje een metamorfose ondergaan. Het park ziet er weer netjes uit en is klaar voor het nieuwe seizoen.

  Een aantal teams heeft hun eerste traingingen weer gehad. Aan de gezichten van een aantal sporters is te zien dat het, na de zomerstop, weer nodig was om weer meer te bewegen. Gelukkig is de technische commissie er in geslaagd om tot een goede team indeling te komen en is Wim van Herpen met zijn team druk bezig om de materialen, die nodig zijn, weer uit te kunnen geven. 

  We mogen ook weer een aantal nieuwe leden begroeten. Top, en laten we er samen voor zorgen dat zij zich snel thuis voelen bij Nooit Gedacht.

  De Maasdonk cup en het vrouwenvoetbaltoernooi zijn als vanouds de aftrap van het seizoen. Een mooie traditie die we graag in ere houden.

  Dit seizoen gaan we door op de ingeslagen weg om, samen met de ouders van onze jeugdleden en onze leden, onze club goed draaiende te houden. Zowel op voetbalgebied als bij de vele activiteiten die worden georganiseerd.

  Kortom: welkom iedereen bij het seizoen 2022  -2023.

  Ik wens iedereen namen het Bestuur een sportief en leuk voetbal jaar toe.  Tot binnenkort!

  Mari Strik