• Timmermans Infra diamantsponsor van Nooit Gedacht

  26 jun 2019
 • Nooit Gedacht en Timmermans Infra zijn dit voetbalseizoen een driejarig sponsorcontract overeengekomen. Dat betekent dat Timmermans Infra in ieder geval tot en met het seizoen 2020-2021 als Diamantsponsor aan Nooit Gedacht verbonden zal zijn. Een overeenkomst waar beide partijen erg tevreden over zijn.

  Op Sportpark de Biescamp zijn de eerste resultaten van deze nieuwe sponsorovereenkomst al enige te zien. Zo spelen de vrouwen dit seizoen in nieuwe reserveshirts met het logo van Timmermans Infra. En langs het hoofdveld is niet alleen een 12 meter lang reclamebord van Timmermans Infra te zien, achter het doel hangt ook een groot dubbelzijdig vangnetdoek van de nieuwe Diamantsponsor.

  Over Timmermans Infra
  Timmermans Infra B.V. opgericht door Gert-Jan Timmermans, is een allround innovatieve aannemer, regionaal opererend met vakbekwame medewerkers, die gespecialiseerd zijn in het begeleiden, adviseren, aanleggen, vernieuwen, installeren en onderhouden van werkzaamheden aan ondergrondse infrastructuur van nutsvoorzieningen voor gas, water en elektra.

  Timmermans Infra heeft jarenlange ervaring in uiteenlopende infrastructurele en installatie technische activiteiten. Het werkpakket loopt hierbij van het civieltechnische deel tot en met de montage van de inpandige installaties. Combinatiewerken behoren hierbij tot de kerntaken.

  Eén van de speerpunten van Timmermans Infra is het ontzorgen van onze opdrachtgever(s). Naast transparantie en flexibiliteit hechten we veel belang aan het leveren van kwaliteit en veiligheid binnen de met de opdrachtgever afgestemde planning.