• TR-Electronic shirtsponsor JO7-5 & JO7-6

  25 mrt 2022
 • Woensdag 23 maart werden de shirts van TR-Electronic aan de JO7-5 en 6 officieel uitgereikt. Nooit Gedacht is bijzonder trots dat TR-Electronic als Bronssponsor de komende jaren Nooit Gedacht wil ondersteunen.

  TR-Electronic levert encoders en meet- en regelsystemen voor de automatiseringstechniek. Wanneer industriële processen soepel en betrouwbaar verlopen, bestaat de kans dat dit mede komt door meet- en regeloplossingen van TR-Electronic. Wanneer een theatergordijn bijvoorbeeld omhoog gaat, bewaken systemen van TR de complexe podiumtechnologie. Mens en machine werken veilig samen en het publiek geniet van een perfecte productie.

  Ons doel is uw succes!
  TR-Electronic ontwikkelt, produceert en verkoopt sensoren en actuatoren voor industriële toepassingen in de automatiseringstechniek. De klanten zijn de focus van dit bedrijf. Ze herkennen de behoeften van hun klanten al vroeg en ontwikkelen innovatieve producten met technische competentie. Ze bouwen langdurige klantrelaties op.
  De kwaliteit van hun producten en diensten zorgt voor economisch succes van het bedrijf. Succes zorgt voor voortzetting van dit bedrijf. Foutloze concepten en continue verbetering zijn basisvereisten voor hun kwaliteitsmanagementsysteem.

  TR-Electronic, hartelijk bedankt voor jullie steun.