• Trainer Dames 1

    19 jan 2022
  • In goed overleg met trainer Vincent Jansen van Dames 1 hebben we de huidige samenwerking beĆ«indigd. Door problemen met zijn gezondheid was het voor Vincent niet langer mogelijk om zijn functie als trainer van Dames 1 goed te kunnen vervullen. Omdat er geen zicht was op een spoedig herstel en terugkeer, hebben we gezamenlijk besloten de samenwerking te stoppen. We danken Vincent voor zijn inzet en wensen hem een spoedig herstel.

    Omdat de trainingen weer opgestart worden, moest er op korte termijn een oplossing komen voor het resterende deel van het seizoen. Wij zijn erg blij te kunnen melden dat we de oplossing binnen de vereniging hebben gevonden. Jos Verstegen en Edwin Hendriks verzorgen samen de trainingen op dinsdag- en donderdagavond en pakken de rol van coach bij wedstrijden.  Wij vertrouwen erop dat zij samen met de spelersgroep in staat zijn om het lopende seizoen op een prettige manier af te sluiten.

    Voor volgend seizoen gaan we op zoek naar een nieuwe trainer/ trainster; de advertentie daarvoor zal in de loop van de volgende week in de verschillende media worden geplaatst.