• Trainers JO17-1 en JO19-1 bekend

  11 mei 2022
 • Ook al is dit seizoen nog niet afgelopen, de jeugdtechnische commissie is al volop bezig met het volgende voetbalseizoen. En dat is altijd een hele klus. Want het gaat niet alleen om de indeling maar alle teams hebben uiteraard ook leiders en trainers nodig. Inmiddels is bekend dat de trainers voor JO19-1 en JO17-1 zijn ingevuld. Deze trainers zijn bijna allemaal bekenden binnen Nooit Gedacht maar stellen zich toch graag even voor:  

  Perry van Herpen, trainer JO17-1
  Mijn naam is Perry van Herpen, 29 jaar oud en ik woon mijn hele leven al in Geffen. Sinds mijn 6e  jaar ben ik lid van Nooit Gedacht als voetbalspeler. Na alle 1e jeugdselectie elftallen doorgelopen te hebben heb ik op mijn 16e mijn debuut mogen maken in het 1e elftal waar ik tot op heden nog steeds deel van uit maak. Daarnaast ben ik ook sinds mijn 16e jeugdtrainer binnen Nooit Gedacht. Training geven is iets dat ik graag doe. Ik haal er voldoening uit als ik de kinderen zichzelf zie ontwikkelen op zowel het voetballende als het sociale vlak.  Het leuke hieraan is dat spelers die ik in het begin van mijn trainingsjaren heb getraind ook nu daadwerkelijk mijn teamgenoten zijn in het 1e elftal.  Volgend jaar sta ik weer voor een jonge maar leergierige groep waarvan ik hoop dat we een mooie samenwerking tegemoet gaan en daarbij ook mooie successen mogen behalen.

  Ronald Hulsen, trainer JO17-1
  Mijn naam is Ronald Hulsen, 27 jaar en geboren en getogen in Geffen. Mijn beroep is logistiek teamleider bij Cyclon in Schaijk. Daar werk ik al 11 jaar met veel plezier. Verder voetbal ik al vanaf jongs af aan bij Nooit Gedacht en nu al een aantal jaar bij de selectie. In het leukste team van nooit gedacht namelijk het 2de. Ik ben ook al een aantal jaren trainer bij Nooit Gedacht en ook dit jaar mag ik samen met Perry de JO17-1 gaan begeleiden en beter maken. Ik hoop dat we er een leuk en gezellig seizoen van maken! 

  Stijn van der Steen, trainer JO19-1
  Mijn naam is Stijn van der steen, 21 jaar en ik kom uit Geffen. Toen ik 5 jaar was begon ik met voetballen bij Nooit Gedacht. Ik heb alle 1e jeugdteams doorlopen tot de A waar ik helaas moest stoppen door blessures. Nu ben ik al een aantal jaar trainer bij de club en aankomend jaar voor het tweede jaar bij de JO19-1.

  Ik kijk erg uit naar het nieuwe seizoen, hopelijk ook met het eerste kampioenschap als trainer!

  Wesley Hazenberg, trainer JO19-1
  Mijn naam is Wesley Hazenberg, 33 jaar en sinds oktober vorig jaar samengesteld  woonachtig in het mooie Geffen met mijn vriendin en onze 4 kinderen. Ik kom oorspronkelijk uit Culemborg waar ik bijna 33 jaar gewoond heb. Zelf heb ik mijn hobby ruim 27 jaar beoefend en dat is natuurlijk voetbal. Van de jeugd van Fortitudo Culemborg tot het eerste elftal van T.E.C Tiel, LRC Leerdam, Focus '07 sloot ik mijn voetbal carrière af bij het 1e Vriendenschaar. In mijn tijd als voetballer ben ik trainer geweest van meerdere jeugdelftallen en die passie wil ik doorzetten bij Nooit Gedacht. Ik kijk uit naar een mooie samenwerking en dat we maar mooie successen mogen behalen wat het ook mag zijn.