• Trainers/spelleiding kaboutervoetbal gezocht!

    17 sep 2020
  • Vorig seizoen is Nooit gedacht gestart met kaboutervoetbal. Kaboutervoetbal betekent samen met leeftijdsgenootjes (4 en 5 jarigen)  bewegen en buiten bezig zijn. Het is geen 'echte' voetbaltraining, maar in spelvorm bezig zijn en natuurlijk ook kennis maken met een bal. Een belangrijk aspect is ook dat ze leren omgaan met elkaar in een teamsport. 

    Tot op heden is het een groot succes. De aanmeldingen (ook steeds meer 3-jarigen) blijven binnen komen en de kabouters zelf zijn erg enthousiast. Door de grote aantallen dienen we de groep vaak te verdelen in twee leeftijdsgroepen. Om te zorgen dat het kaboutervoetbal kan doorgaan zoals wij dat voor ogen hebben, zijn we op zoek naar begeleiders. We zoeken mensen die affiniteit hebben met kleine kinderen, spelletjes etc. en op zaterdag beschikbaar zijn van 09.45 tot 10.45 uur. We kennen twee periodes: van september tot november en van maart tot juni.

    Je krijgt er in ieder geval elke week een hele hoop blije gezichten voor terug! 

    Kom jij ons helpen? Voor meer informatie kun je terecht bij Wendy van der doelen (0630414720) en/of Edith van den Hanenberg (0619780699)