• Tweede landelijke bijeenkomst ontwikkelingsprogramma meiden- en vrouwenvoetbal

    3 jan 2019
  • Nooit Gedacht doet dit jaar mee aan het ontwikkelingsprogramma meiden- en vrouwenvoetbal van de KNVB. Op vrijdag 2 november vond de tweede landelijke bijeenkomst voor dit programma plaats. Met een klein groepje reisden wij af naar de KNVB Campus in Zeist waar ongeveer 20 andere verenigingen aanwezig waren.

    Tijdens deze bijeenkomst werd er door middel van interactieve workshops aandacht besteed aan de promotie en communicatie ten behoeve van het werven, binden en behouden van meisjes en vrouwen. Ook was er ruimte voor kennismaken en kennisdelen met andere verenigingen door middel van een inhoudelijke netwerksessie. Het was een informatieve avond waarin wij weer voldoende input hebben gekregen voor het meiden- en vrouwenvoetbal ontwikkelingsprogramma bij Nooit Gedacht. Met deze input zullen wij de komende tijd aan de slag gaan en zullen er verschillende gesprekken starten met de commissies bij Nooit Gedacht!

    Leukste tip van de avond: de website www.voetbalgirls.nl, een website speciaal voor meisjes die van voetbal houden. De website staat vol met nieuws over (meisjes- en vrouwen)voetbal, events, blogs & vlogs, tips, recepten en nog veel meer. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.